JOVANOVIĆ: Nesposobna gradska vlast već u februaru u finansijskim problemima
"Javno pitamo koje su to obaveze u februaru koje nije bilo moguće predvideti pre manje od dva meseca" , izjavio je Jovanović., Foto: Beta

paljba po vesiću

JOVANOVIĆ: Nesposobna gradska vlast već u februaru u finansijskim problemima

Jovanović je upitao i kako je moguće da je već u februaru ugrožena tekuća likvidnost grada, kada je usvojen, prema tadašnjim navodima dvojca Zoran Radojičić - Goran Vesić, „rekordni i izbalansirani“ budžet

Objavljeno:

Odbornička grupa „Savez za Srbiju“ saopštila je danas da je „nesposobna gradska vlast“ u Beogradu već u februaru primila 222 miliona i 820 hiljada dinara iz budžetske rezerve Republike Srbije, zbog, kako se navodi u rešenju Vlade Srbije, „izvršavanja obaveza koje nije bilo moguće predvideti u vreme donošenja gradskog budžeta, a koje im ugrožavaju tekuću likvidnost“.

„Javno pitamo koje su to obaveze u februaru koje nije bilo moguće predvideti pre manje od dva meseca, kada je gradski budžet usvojen“, navodi se u saopštenju Saveza, koje je potpisao zamenik šefa odborničke grupe i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović.

Jovanović je upitao i kako je moguće da je već u februaru ugrožena tekuća likvidnost grada, kada je usvojen, prema tadašnjim navodima dvojca Zoran Radojičić - Goran Vesić, „rekordni i izbalansirani“ budžet.

foto: Savez za Srbiju

Pokazalo se veoma brzo da su kritike odborničke grupe ’Savez za Srbiju’ prilikom usvajanja budžeta bile na mestu, to jest da je budžet za 2019. godinu promašen, kao i da sadrži neke potpuno neverovatne i nelogične stavke kojima se novac Beograđana razbacuje“, naveo je Jovanović.

BONUS VIDEO:

SNAGATORI, A PADAJU KAO SVEĆE! U ovim situacijama tegovi su pobeđivali dizače!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.