OVA RUPA U BEOGRADU JE UBICA TOČKOVA! Dobro obratite pažnju kad OVUDA VOZITE! (VIDEO)
Ova rupa posledica je soli i smrzavanja, teretnih vozila, a niko od nadležnih već duži vremenski period ne reaguje, Foto: Espreso.co.rs

ALARMANTNO

OVA RUPA U BEOGRADU JE UBICA TOČKOVA! Dobro obratite pažnju kad OVUDA VOZITE! (VIDEO)

Na uglu ulice Dragoslava Srejovića i Jovanke Radaković iz rupe na asfaltu viri armatura

Objavljeno: 15:21h

Da su putevi u Beogradu u katastrofalnom stanju možda najbolje potvrđuje i stanje u beogradskom naselju Karaburma.

Naime, na uglu ulice Dragoslava Srejovića i Jovanke Radaković iz rupe na asfaltu viri armatura.

Ova rupa posledica je soli i smrzavanja, teretnih vozila, a niko od nadležnih već duži vremenski period ne reaguje. Ovo nije nastalo za mesec dana, već se stvorila tu mnogo pre, možda i od prethodne zime, ko zna - kaže nezadovoljni vozač sa Mirijeva.

Sve češći takozvani krateri na beogradskom asfaltu prouzrokuju ogromno oštečenje vozila, ali može predstavljati i opasnost za učesnike u saobraćaju.

Ovaj vozač požalio nam se da je automobilom zakačio deo armature, zbog čega je morao da se obrati svom automehaničaru.

“Problem nastaje kada padne kiša i rupa se napuni vodom, pa ne može da se vidi dobro kuda vozite. I prošle sam se, kao i ove godine , ponadao da će neko posle zime da se seti da popuni sve ove rupčage ali, ništa od toga" - naveo je on.

Automobili se jedva mimoilaze, a vozači četvorotočkaša uspore, obiđu rupu i nastave dalje, dok je situacija sa vozilima gradskog prevoza i kamiona potpuno drugačija. Oni preko rupe prelaze kao da je sve u redu, ne mareći za moguće posledice.

Da ironija bude veća, na samo 2 km od sporne rupe nalazi se JKP "Beograd put" koji je upravo nadležan za sanaciju oštećenja na putevima, a radnici svakodnevno kamionima prlaze upravo preko ove rupe. Baš odavde do JKP-a se nalazi na desetine rupa koje takođe prave problem u saobraćaju. Ja ne znam šta oni rade, ako ne rade svoj posao- ističe vozač koji je kako kaže, besan na nadležne organe.

Iz JKP "Beograd put" za Espreso kažu da redovno obilaze teren i evidentiraju oštećenja i udarne rupe na saobraćajnicama. Osim toga, svakodnevno dobijaju prijave od nadležnih gradskih službi, policije, kolega iz drugih komunalnih preduzeća, sugrađana. Kada je reč o tzv.“namernim kvarovima“, odnosno o radovima drugih komunalnih preduzeća, ekipe JKP „Beograd put“ izvode radove po odjavi primarnih radova.

Na sanaciji oštećenja angažovani su svi raspoloživi kapaciteti JKP „Beograd put“ koji nisu na raspolaganju u Zimskoj službi - dodaju i apeluju na građane da mogu da prijave oštećenja na telefon Beokom servisa (0800 110011 ili 011/3090-007), nakon čega će prijave biti prosleđene stručnim službama JKP „Beograd put“.

BONUS VIDEO:

(J.Č)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.