KO NE PLAĆA IZGUBIĆE MESTO! Nova pravila koja treba da zabrinu sve one koji imaju splavove (VIDEO)
JVP "Beogradvode" će u narednih dvadesetak dana evidentirati sve splavove u zonama u kojima je dozvoljeno njihovo postavljanje!, Foto: Nebojša Mandić

NIŠTA NIJE ZA DŽABE

KO NE PLAĆA IZGUBIĆE MESTO! Nova pravila koja treba da zabrinu sve one koji imaju splavove (VIDEO)

JVP "Beogradvode" će u narednih dvadesetak dana evidentirati sve splavove u zonama u kojima je dozvoljeno njihovo postavljanje

Objavljeno: 09.02.2019. 11:24h

Splavovi na obalama Dunava i Save, do kraja maja biće konačno popisani, i poput drugih ugostiteljskih objekata, plaćaće Gradu određenu nadoknadu.

JVP "Beogradvode" će u narednih dvadesetak dana evidentirati sve splavove u zonama u kojima je dozvoljeno njihovo postavljanje. Popisivanje je počelo početkom februara. U Beogradu ih imaju oko 1.000 ugostiteljskih plutajućih objkata.

Koliko će ih biti, znaće se do početka juna. Svi ugostiteljski objekti na vodi moraće da imaju saglasnost urbanizma.

"Do sada, vlasnici splavova nisu plaćali nikakvu nadoknadu, a sada će se ona plaćati po kvadratnom metru i svi plutajući objekti koji se nalaze u dozvoljenim zonama nastaviće da obavljaju svoju delatnost" , za Prva TV rekao je Goan Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, objašnjavajući ukoliko se nadoknada ne bude plaćala, Grad raspisati licitaciju za to mesto i izdati prostor zainteresovanim.

BONUS VIDEO:

ESPRESO INTERVJU: Gideon Grajf

(Espreso.rs / Prva TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media