ONI DALJE NE VOZE: Putnici na linijama 25 i 26 izbačeni iz autobusa, na snazi TIHI ŠTRAJK ZBOG RUPA NA ULICAMA
Ilustracija, Foto: BETA/Vojkan Kostić

BRUKA

ONI DALJE NE VOZE: Putnici na linijama 25 i 26 izbačeni iz autobusa, na snazi TIHI ŠTRAJK ZBOG RUPA NA ULICAMA

O ovom dešavanju obavešteni su i dispečeri GSP "Beograd"

Objavljeno:

Nekoliko vozača javnog gradskog prevoza na linijama 25 i 26, jutros oko 8.00 sati, izbacili su putnike iz autobusa u Kruševačkoj ulici, uz obrazloženje da je reč o "tihom štrajku zbog rupa na ulicama".

- Na raskrsnici Kruševačke ulice sa Ustaničkom, kod "Pošte", jutros nam je vozač na liniji 25 saopštio da moramo nastaviti dalje peške, jer su oni stupili u štrajk zbog rupa na ulicama i nebezbednosti u vožnji - rekla je za "Blic" jedna od putnica koja se nalazila u autobusu na ovoj liniji.

Kako dodaje, reč je o Kruševačkoj ulici koja je stvarno prepuna rupa i kratera.

- Više od 100 ljudi, u najvećem jutarnjem špicu, svoj put je moralo da nastavi peške. Obavestili smo i GSP i policiju - rekla nam je sugrađanka i dodala da je bilo vozača koji su nastavili da voze jer "nisu dobili ništa napismeno da se obustavlja saobraćaj".

O ovom dešavanju obavešteni su i dispečeri GSP "Beograd" iako sporne linije nisu u njihovoj nadležnosti, već ih pokriva Konzorcijum privatnih prevoznika.

- Znamo za to, ali se radi o linijama za koje su zaduženi privatni preduzetnici - rekli su za "Blic" dispečeri GSP "Beograd".

Kako bismo otkrili šta se tačno dešavalo jutros u Kruševačkoj ulici, pokušali smo da kontaktiramo i čelnike Konzorcijuma privatnih prevoznika, ali bezuspešno.

Da je situacija u Kruševačkoj ulici poprilično dramatična, potvrdila je nešto kasnije i odluka Sekretarijata za javni prevoz.

"Zbog oštećenja kolovoza u Kruševačkoj ulici, vozila na linijama broj 25, 25p i 26 do daljnjeg će saobraćati u oba smera ulicama Ustanička, Južni bulevar i dalje redovno. Privremeno se uspostavlja stajalište "Maksima Gorkog" (smer prema gradu) u Južnom bulevaru", stoji u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

BONUS VIDEO: Espreso intervju Biljana Jovanović, sestra Slavča Petrova, mladića koji je 7. januara preminuo od tumora na mozgu, nakon lečenja metodama Miroljuba Petrovića

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.