SVETLANA (23) POČUPALA I PESNICOM UDARILA DOKTORKU: Trudnica napravila HAOS u Tiršovoj
Dečija bolnica u Tiršovoj, Foto: Marina Lopičić

bila nezadovoljna

SVETLANA (23) POČUPALA I PESNICOM UDARILA DOKTORKU: Trudnica napravila HAOS u Tiršovoj

Javni tužilac se izjasnio da o svemu bude obavešten nadležni sudija za prekršaje

Objavljeno:

U Dečijoj bolnici u Tiršovoj danas je došlo do incidenta kada je Svetlana J. (23) počupala i zatvorenom šakom udarila u lice doktorku Dušicu K.

Incidentu je prethodio jučerašnji dolazak u bolnicu Svetlane J. koja je u petom mesecu trudnoće. Ona je sa jednogodišnjim detetom došla na pregled zbog visoke temperature. Doktorka je pacijentkinji saopštila da moraju da se urade još neke analize. Međutim, Svetlana je posle relativno dužeg čekanja samovoljno napustila bonicu i vratila se kući.

Jutros je Svetlana ponovo dovela dete koje je i dalje imalo visoku temperaturu. Ženu i dete primila je druga lekarka. Tokom razgovora sa pacijentom bila je prisutna i lekarka upoznata sa jučerašnjim slučajem kada je doktorka rekla da je trudnica se detetom samovoljno otišla kući.

Svetlana je odreagovala i fizički je napala, a nakon fizičkog napada strasti su se smirile.

Svetlana J. (23), koja je u petom mesecu trudnoće primljenja je sa detetom na bolničko lečenje, dok doktorka nije imala vidljivih povreda.

Javni tužilac se izjasnio da o svemu bude obavešten nadležni sudija za prekršaje.

BONUS VIDEO: SRPSKIM GRANIČARIMA OVO NIJE PROMAKLO: Evo šta je Slovenac krio u specijalnom bunkeru u svom automobilu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.