ŽENA JE UŠLA U AUTOBUS SA DETETOM U RUKAMA: Kada je nastala gužva, doživela je NEPRIJATNOST kao nikada do sada!
Putnici se u autobusu desilo nešto nečuveno, Foto: Facebook printscreen

na liniji 37

ŽENA JE UŠLA U AUTOBUS SA DETETOM U RUKAMA: Kada je nastala gužva, doživela je NEPRIJATNOST kao nikada do sada!

Vozač autobusa je posavetovao ženu da fotografiše broj autobusa i ode u policijsku stanicu, što je ona i uradila, prethodno prijavivši policiji ceo događaj

Objavljeno:

Gužva u autobusu na liniji 37 danas oko 14 sati bila je "idealan teren" za džeparoše koji su iz njega izašli sa novčanikom jedne putnice.

U prednjem delu autobusa stvorila se gužva koju su trojica džeparoša, očigledno uigran tim, iskoristila i izvukla novčanik iz ranca žene koja je sedela u autobusu i držala dete. Jedan je kao "slučajno" gurao ostale putnike, drugi je zapitkivao stariju gospođu koja je sedela preko puta odžeparene žene, a treći joj je za to vreme "kopao" po rancu.

- Ne mogu da verujem da su me odžeparili dok sam dete držala u krilu! U jednom trenutku sam osetila nečiju ruku, ali sam mislila da je to zbog gužve. Strašno šta sve rade! Nek uzmu novac, samo da nađem novčanik što pre - rekla je odžeparena putnica, uz molbu da joj se ne pominje ime.

Vozač autobusa je posavetovao ženu da fotografiše broj autobusa i ode u policijsku stanicu, što je ona i uradila, prethodno prijavivši policiji ceo događaj.

Prema rečima ostalih putnika iz autobusa, njih trojica ušli su na Adi Ciganliji, a izašli su na stanici kod Višegradske ulice. Sva trojica su krupniji, u maslinasto zelenim jaknama, a jedan od njih ima tetovažu na desnoj šaci, pričaju očevici.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.