Na Beogradu na vodi nema radova! Na gradilištu zalutala trojica radnika (FOTO)

da li će ikada završiti?

Na Beogradu na vodi nema radova! Na gradilištu zalutala trojica radnika (FOTO)

Pusto gradilište Beograda na vodi, na kojem se tek poneki radnik promuva. Ako nastave ovim tempom, nismo sigurni da će ovaj projekat zaživeti u predviđenom roku

Objavljeno: 15:19h

Prve faze radova "projekta budućnosti" trebalo bi da budu gotove za tri godine. Međutim, na mestu izvođenja radova Beograda na vodi zaluta tek poneki radnik. NEMA VIŠE TAJNI: Objavljen ugovor o projektu Beograd na vodi!

Reporter Espresa na ovom gradilištu zatekao je trojicu radnika koja se muvaju okolo. Bageri su tu, ali nijedan nije uposlen. Razbacane stvari i alat su svuda... A živa duša ni da proviri... Iako smo na gradilištu jasno videli samo tri radnika, iz agencije Eagle hills, koja zastupa projekat Beograd na vodi, kažu da obustave radova nema i da se oni obavljaju svakodnevno. -Broj radnika i angažovanih mašina na gradilištu varira u zavisnosti od trenutno aktuelnih poslova i prethodno utvrđene dinamike. U pojedinim fazama tehnološkog procesa, kao što je spuštanje armaturnih koševa i betoniranje, bageri prave pauzu zbog pristupa mobilnih kranova, p umpi za beton i miksera. Pored radnika na samom gradilištu, jedan deo se u svakom trenutku nalazi i oko gradilišta, obavljajući ostale logističke poslove vezane za BW Residences - kažu iz Beograda na vodi. Oni su nam kao dokaz poslali fotografiju gradilišta na kojem je nekolicina radnika. Dokaz da sa radovima na projektu nešto ne ide kako treba nismo zapazali samo mi. Naime, na društvenoj mreži Tviter pre nekoliko dana takođe je osvanula slika pustog gradilišta.

(Suzana Trajković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.