DANAS JE BAKA MRAZICA BILA VOZAČ AUTOBUSA: Delila čokoladice putnicima, a evo zašto to radi već godinama
Baka mrazica, Foto: Printscreen/Društvene mreže

za osmeh na licu

DANAS JE BAKA MRAZICA BILA VOZAČ AUTOBUSA: Delila čokoladice putnicima, a evo zašto to radi već godinama

Sve sama osmislila

Objavljeno:

Za volanom autobusa na liniji 45 danas je sedela Baka Mrazica. Da, dobro ste pročitali, prava Baka Mrazica, od glave do pete. Oni koji su imali sreće da je vide mogli su da dobiju i poklončić od nje - čokoladicu!

- Da sam uzela dinar od svakoga ko mi je prišao, platu bih zaradila - priča Bojana Turčinović, koja od glave do pete ima crveno-belu odevnu kombinaciju.

Tradiciju je započela još dok je vozila u "Lasti".

Tu su kapica Deda Mraza, odelce, haljinica i ljupki dugi i treperavi osmeh koji usledi posle svake rečenice. Kaže, to je njena tradicija već deset godina. Najpre je vozila u "Lasti", a sada je u "Košavi", članici Udruženja privatnih prevoznika, a čast da je upoznaju danas su imali Novobeograđani i Zemunci na liniji 45.

- Prodala sam danas samo jednu kartu, a nije bilo ni kontrole. Ipak, svi su mi kucali na prozor - putnici, kolege, roditelji s decom, mahali mi po ulicama, javljali se na stanicama... Za sve koji su mi se javili ja sam imala po jednu čokoladicu, kupila sam ih na merenje, ali one zapakovane, pralinice - priča Bojana.

BONUS VIDEO: Emisija Kratki espreso - novogodišnji specijal (Premotavanje 2018. godine)

(Espreso.co.rs / Beogradski mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.