KONAČNO JE OTKRIVEN UZROK HAOSA U TAKOVSKOJ: Poznato je ko je odgovoran što se kran od 50 tona zamalo srušio
Kran u Takovskoj ulici, Foto: Espreso.co.rs

OTKLANJA SE KVAR

KONAČNO JE OTKRIVEN UZROK HAOSA U TAKOVSKOJ: Poznato je ko je odgovoran što se kran od 50 tona zamalo srušio

Sugrađani u toj zoni koja je bila zahvaćena kvarom nemaju vodu oko 38 sati, a sukcesivno se šalju cisterne sa vodom za piće...

Objavljeno:

Neposredna opasnost od padanja krana na gradilištu u Takovskoj ulici je otklonjena u ranim jutarnjim časovima, saobraćaj u ovom delu grada je uspostavljen, a ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” pokušavaju da saniraju kvar kako bi sugrađani u tom delu grada što pre dobili vodu, rekao je vršilac dužnosti seketara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš.

Kako je rekao, Sekretarijat za inspekcijske poslove i Beogradski vodovod i kanalizacija podneće adekvatne mere i krivične prijave protiv odgovornih koji su postavkom krana ugrozili instalacije koje se nalaze ispod njega.

Prema njegovim rečima, sugrađani u toj zoni koja je bila zahvaćena kvarom nemaju vodu oko 38 sati, a sukcesivno se šalju cisterne sa vodom za piće.

"Celu noć su izvođeni radovi na demontaži krana, ali na žalost još uvek nije demontirano postolje, niti je moguće prići cevi koja je oštećena. Najveći posao u ovim aktivnostima uradio je Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprava saobraćajne policije uz čije dežurstvo smo uspeli da obezbedio mesto radova", zaključio je Glavaš.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Beoinfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.