FATALNA BEOGRAĐANKA JE USPELA ONO ŠTO NIKO DO SADA NIJE: Ova devojka je ZAVELA najsavršenijeg muškarca na svetu
FATALNA BEOGRAĐANKA, Foto: Printscreen Instagram

sestro, svakla čast

FATALNA BEOGRAĐANKA JE USPELA ONO ŠTO NIKO DO SADA NIJE: Ova devojka je ZAVELA najsavršenijeg muškarca na svetu

Ta svestrana devojka po zanimanju je kulturologinja i menadžerka marketinga, zna svirati flautu

Objavljeno:

Već u provoj nedelji emitovanja RTL-ov novi reality show postao je jako gledan, ali i komentarisan na društvenim mrežama.

Među 19 lepotica koje se bore za naklonost bivšeg košarkaša i manekena Gorana Jurenca (38) ima i već poznatih lica poput pevačice Alene Nezirević-Anezi koju smo gledali u Big Brotheru, ali i dosad nepoznatih lepotica koje su došle iz Hrvatske, Nemačke, Slovenije i Srbije. Boje Srbije u ovom reality showu brani lepa Beograđanka Aleksandra Mitrović (24). Kako je kazala ova dugonoga manekenka, ona dobro razume kako je teško naći pravu ljubav u svijetu glamura kad ti je život neprestano u koferima. Upravo zato traži partnera na kojega će se moći osloniti, koji će uvek biti tu i kojem može verovati. Ta svestrana devojka po zanimanju je kulturologinja i menadžerka marketinga, zna svirati flautu, a najviše voli izazove tako da će sigurno biti opasna konkurencija ostalim devojkama. Uspešnu manekensku karijeru ostvarila je i zahvaljujući svom ugodnom karakteru jer iskreno priznaje da se ne voli svađati. Kad god je u prilici, čita knjige, meditira i druži se s dragim prijateljima. Lepa Aleksandra aktivna je na Instagramu, na kojem je trenutačno prati 1500 ljudi. Na fotografijama često objavljuje detalje sa snimanja delom sveta, ali i one u trenucima odmora, primerice na plaži u Majamiju.

Dugonoga srpska manekenka, čini se, očarala je i Gospodina Savršenog. Već u prvoj emisiji prvu ju je pozvao na razgovor nasamo s obzirom na to da mu je rekla da imaju “nešto zajedničko”. Hoće li Aleksandra do kraja zaluditi Gospodina Savršenog i postati prva pobednica RTL-ova reality showa, videćete ćemo u nedeljama koji slede. Gospodina Savršenog gledamo na RTL-u od ponedeljka do četvrtka od 21 sat.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.