BACILI SMO NOVČIĆ KROZ KRUNU BG TRIJUMFALNE KAPIJE! Da li će nam godina biti berićetna? (VIDEO)
Puštanje dekorativne rasvete odloženo za je 15. novembar, Foto: Stefan Kojić, Espreso.co.rs

SJAJ ILI OČAJ

BACILI SMO NOVČIĆ KROZ KRUNU BG TRIJUMFALNE KAPIJE! Da li će nam godina biti berićetna? (VIDEO)

Dok čekate da prestonički ukrasi zasijaju u punom sjaju, saznajte šta vam donosi 2019. godina

Objavljeno: 12:54h

Iako je postavljanje zlatne (Trijumfalne) kapije u Beogradu završeno pre nekoliko dana, svečani trenutak u kom će sva njena raskoš doći do izražaja moraće malo da pričeka. Puštanje dekorativne rasvete odloženo za je 15. novembar, saopštili su ranije gradski čelnici.

Slučajno ili namerno, istog dana novogodišnje svetiljke biće uključene i u Parizu. Baš u tom gradu trg Šarl de Gola diči se spomenikom borcima za Francusku - Trijumfalnom kapijom.

Ono što sigurno nije slučajno je to što su čuvenu kapiju u gradu svetlosti na društvenim mrežama uporedili sa zlatnom konstrukcijom u Knez Mihajlovoj ulici, tik uz palatu Albanija. Mnogi i poistovetili. Dobro, nije baš ista, ali kako neki kažu "može da prođe". Ali kako da prođe što su se u Beču, Moskvi i Londonu već rasplamsala novogodišnja svetla?

Međutim, to nije razlog da sedimo skrštenih ruku. Treba pametno iskoristiti sve te kapije, tunele, lavirinte i druge glamurozne novogodišnje ukrase i saznati šta nas čeka u 2019. godini.

1 / 4 Foto: Stefan Kojić

Ekipa Espresa je okušala sreću! Pogledajte i saznajte da li će 2019. biti srećna i berićetna!

Nema sumnje da će nas za nekoliko dana, dok čekamo da prestonički ukrasi zasijaju u punom sjaju, iznenaditi novi novogodišnji detalj na nekoj od najprometnijih gradskih ulica.

Hrišćani veruju da je Bog stvorio svet za sedam dana, ali nećemo potcenjivati ni one koji veruju u Deda mraza. Ko može i da pretpostavi šta nam prestonički Deda još sprema?

BONUS VIDEO:

Espreso anketa - Kako građani reaguju na najnoviji novogodišnji ukras u Beogradu?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.