ZATVARA SE PANČEVAČKI MOST: 14 dana bez saobraćaja zbog rekonstrukcije
Jedina alternativa u noćnim satima biće Pupinov most, Foto: Espreso.co.rs

geodetsko snimanje u toku noći

ZATVARA SE PANČEVAČKI MOST: 14 dana bez saobraćaja zbog rekonstrukcije

Na prilaznim pravcima omogućava se odvijanje saobraćaja uz asistenciju saobraćajne policije,a jedina alternativa u noćnim satima, od 0.00 do 2.00 i od 3.00 do 5.00 biće Pupinov most

Objavljeno:

Zbog geodetskog snimanja nultog stanja čelične konstrukcije Pančevačkog mosta, u okviru radova na rekonstrukciji levog koloseka pruge preko Pančevačkog mosta, a u skladu sa Rešenjem Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, od subote 10. do subote, 24. novembra privremeno će biti izmenjen režim drumskog saobraćaja.

Tako će svakog dana od 0.00 do 2.00 sati, kao i od 3.00 do 5.00 sati, u potpunosti biti obustavljen drumski i železnički saobraćaj preko Pančevačkog mosta. Od 2.00 do 3.00 sati preko Pančevačkog mosta biće propuštan drumski saobraćaj. Za interventna vozila postavljena privremena drumska vertikalna signalizacija neće važiti.

Teška teretna vozila iz pravca Beograda biće zaustavljena na tranzitnom putu u Dunavskoj ulici. Vozila iz pravca Pančeva biće zaustavljana na lokalitetu starog privremenog punkta na putu Beograd – Pančevo, dok se vozila iz pravca Zrenjanina zaustavljaju ispred naselja Kotež. Obustava saobraćaja ovih kategorija vozila obaviće se 15 minuta pre otpočinjanja radova na mostu.

Vozila koja se kreću iz pravca Koteža i ostalih naselja sa banatske strane, kao i iz firmi koje svoja predstavništva imaju na toj strani Beograda, biće zaustavljena ispred navoza na most. Zaustavljanje vozila je u krajnjoj desnoj traci, kako bi se nesmetano odvijao saobraćaj na relaciji Vršac – Zrenjanin.

Ostale vrste vozila biće zaustavljene uz asistenciju pripadnika MUP-a, ispred navoza na most iz svih pravaca.

Na prilaznim pravcima iz Pančeva i Zrenjanina omogućava se odvijanje saobraćaja na pravcima Pančevo – Zrenjanin i Zrenjanin – Pančevo, uz asistenciju saobraćajne policije.

- Uložićemo maksimalne napore kako bi geodetsko snimanje Pančevačkog mosta bilo brzo i efikasno završeno i pre predviđenih rokova - saopštili su iz "Infrastruktura železnica Srbije"

ALTERNATIVA - PUPINOV MOST

Praktično jedina alternativa koja će biti na raspolaganju Beograđanima u noćnim satima, od 0.00 do 2.00 i od 3.00 do 5.00 biće Pupinov most.

Razdaljina između dva mosta je oko 20 kilometara, a kako se prolazi kroz centar grada potrebno je minimum 30-40 minuta vožnje.

PROMENE I U GRADSKOM PREVOZU?

Zbog ove obustave saobraćaja doći će i do izmene na linijama javnog gradskog prevoza, kako onim noćnim, tako i na prvim dnevnim polascima.

Preko Pančevca prolaze linije 43, 95, 96, 101, 104, 105, 106, 108, ali i svi koji idu do Pančeva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.