LOŠ I JEFTIN POKUŠAJ KOPIJE PARIZA: Građani rekli šta misle o TRIJUMFALNOJ KAPIJI u centru Beograda (VIDEO)
Postavljanje zlatne kapije u Beogradu još nije završeno, a ona je već izazvala lavinu komentara, Foto: Stefan Kojić, Espreso.co.rs

Koliko ukusa, toliko ukrasa

LOŠ I JEFTIN POKUŠAJ KOPIJE PARIZA: Građani rekli šta misle o TRIJUMFALNOJ KAPIJI u centru Beograda (VIDEO)

Dok jedni oduševljeno gledaju ka kruni na kapiji i grbu Beograda, drugi su zgroženi i kažu da je najnoviji novogodišnji ukras vrhunac kiča

Objavljeno:

Postavljanje zlatne (trijumfalne) kapije u Beogradu još nije završeno, a ona je već izazvala lavinu komentara, postala hit na društvenim mrežama i podelila građane.

Ekipa Espresa prošetala je do Knez Mihailove ulice i proverila kako građani reaguju na najnoviji novogodišnji ukras pored palate Albanija.

Dok jedni oduševljeno i sa sjajem u očima gledaju ka kruni i grbu Beograda, drugi su zgroženi i kažu da je kapija vrhunac kiča. Treći pak kažu da je novac uložen u novogodišnju dekoraciju i ove godine, po ko zna koji put, pokazatelj pogrešnog upravljanja javnim finansijama.

Pogledajte Espreso anketu kako građani reaguju na najnoviji novogodišnji ukras u Beogradu:

S obzirom na to da će montiranje "zlatnog čuda" u centru prestonice potrajati još neko vreme, pitamo se da li će oni koji se ponose nacionalnim simbolima u zlatnom ruhu nadglasati one koji se hvataju za glavu i novčanik svaki put kada prođu glavnim šetalištem i obrnuto?

Ipak, nadamo se da "veličanstvena" kapija neće imati sudbinu kao lavirint na Obilićevom vencu koji je samo nekoliko dana od postavljanja srušen i da će već tada građane preokupirati neka nova kitnjasta konstrukcija.

A sigurni smo da će takvih biti još, jer koliko ukusa, toliko ukrasa, zar ne?

BONUS VIDEO:

AKO PROĐEŠ KROZ OVAJ TUNEL, OSTVARIĆE TI SE VELIKA ŽELJA: Prošla sam kroz NOVU BEOGRADSKU ATRAKCIJU na Obilićevom vencu kako bih testirala ovo!

(Nevena Topličić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.