BEOGRAD NA VODI ZA DVE GODINE ZARADIO 450.000 EVRA: Koliko je stanova zapravo prodato? (FOTO)
Beograd na vodi, Foto: Filip Plavčić

jeste li pazarili?

BEOGRAD NA VODI ZA DVE GODINE ZARADIO 450.000 EVRA: Koliko je stanova zapravo prodato? (FOTO)

Beograd na vodi prilikom prezentacije makete 27. juna 2014. predstavljen je kao investicija od 3,1 milijarde evra do 2030. godine

Objavljeno:

Na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija finansijskog izveštaja "Beograd na vodi" d.o.o. koja je izazvala mnoštvo komentara građana.

Naime, na pomenutom izveštaju vidi se je firma "Beograd na vodi" d.o.o za dve godine prodala "proizvoda i usluga" za svega 450.000 evra.

Iako se investitor hvalio prodajom stanova, te da je interesovanje veliko i da prijave zainteresovanih kupaca stalno pristižu, čini se da nije baš sve onako kako se predstavlja. To najbolje pokazuje sledeća fotografija.

Projekat "Beograd na vodi" zajedno sprovode srpska vlada i arapski partner Igl hils (Eagle Hills), okupljeni u zajedničkom preduzeću Belgrade Waterfront, a po svemu sudeći "nisu se proslavili" ni ove godine, baš kao ni prethodne.

Podsetimo, "Beograd na vodi" d.o.o je i prošlu godinu završilo sa gubitkom od milijardu i po dinara, kako su pokazali podaci iz njihovog finansijskog izveštaja objavljenog na sajtu Agencije za privredne registre.

"Beograd na vodi", prilikom prezentacije makete 27. juna 2014. godine, predstavljen je kao investicija od 3,1 milijarde evra do 2030. godine.

Valja naglasiti da je ovaj hvaljeni projekat više puta dospeo u žižu javnosti, što zbog osporavanja istog, što zbog požara koji je izbio i to baš neposredno pred održavanje gradskih izbora, i ono najgore - pogibije dvojice radnika.

BONUS VIDEO: ANKETA: Pitali smo građane uspevaju li da uštede novac?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.