ZA 54 SEKUNDE NAPRAVIO JE 3 PREKRŠAJA! Vozač busa je vozio BAHATO u centru Beograda, a odgovor DIREKTORA je SKANDAL
ZA 54 SEKUNDE NAPRAVIO JE 3 PREKRŠAJA, Foto: Printskrin: Facebook/Vozači tramvaja (i ostalo GSP osoblje)

au!

ZA 54 SEKUNDE NAPRAVIO JE 3 PREKRŠAJA! Vozač busa je vozio BAHATO u centru Beograda, a odgovor DIREKTORA je SKANDAL

Vozač tramvaja koji je snimio ove prekršaje pokušao je da upozori direktora kompanije na ovakvo ponašanje, ali se dodatno šokirao njegovim nepristojnim odgovorom

Objavljeno:

Autobus privatnog prevoznika napravio je tri prekršaja tokom prolaska Nemanjinom ulicom u Beogradu kada je počeo da vozi po tramvajskoj baštici i to prošavši na crveno svetlo. On je skrenuo levo iako je to strogo zabranjeno.

Vozač tramvaja koji je snimio ove prekršaje pokušao je da upozori direktora kompanije na ovakvo ponašanje, ali se dodatno šokirao njegovim nepristojnim odgovorom.

Pogledajte video:

Pogledajte jedan od snimaka vaših bahatih vozača. Radnja se dešava u Nemanjinoj ulici oko 11 sati. Na ovom snimku urađena su tri prekršaja: tramvajska baštica, prolazak kroz crveno svetlo i skretanje levo gde je zabranjeno - napisao je vozač tramvaja u mejlu direktoru kompanije.

Usledio je odgovor:

foto: Printskrin: Facebook/Vozači tramvaja (i ostalo GSP osoblje)

Nadam se da ste videli da je ispred nas vozilo "Autokodeksa" sa identična tri prekršaja, a kad nije onda je "ATP", a uveravam vas da svakodnevno svi prevoznici pribegavaju vožnji po šinama kada su špicevi i gužve. Da nije tako, ni jedan red vožnje ne bi moglo ispoštovati - napisao je direktor.

ZA 54 SEKUNDE NAPRAVIO JE 3 PREKRŠAJA
ZA 54 SEKUNDE NAPRAVIO JE 3 PREKRŠAJA foto: Printskrin: Facebook/Vozači tramvaja (i ostalo GSP osoblje)

U komentarima na ovaj post koji je objavljen na stranici Vozači tramvaja (i ostalo GSP osoblje), neki su branili vozača autobusa, ali je bilo i onih koji su napali kolegu iz tramvaja koji je snimio ovu vožnju optužujući ga za nekolegijalnost.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.