JOVANOVIĆ (SzS): Izivljavanje nad Beograđanima, gradska vlast je u dilu sa izvođačima radova!
Jovanović pita gradsku vlast, Foto: Beta

pitanja ZA VESIĆA

JOVANOVIĆ (SzS): Izivljavanje nad Beograđanima, gradska vlast je u dilu sa izvođačima radova!

Oni su u saopštenju pitali gradsku vlast da li je moguće da ne mogu da rekonstruišu jednu običnu ulicu kao što je Balkanska

Objavljeno:

Odbornička grupa „Savez za Srbiju“ u saopštenju je javno postavila pitanje aktuelnoj gradskoj vlasti na čelu sa, kako su naveli "istinskim gradonačelnikom Goranom Vesićem" čime su Beograđani zaslužili da im grad stoji mesecima raskopan, a da se ni preterano dugi rokovi za najjednostavnije građevinske radove ne poštuju?

Oni su u saopštenju pitali gradsku vlast da li je moguće da ne mogu da rekonstruišu jednu običnu ulicu kao što je Balkanska, a da istovremeno obećavaju metro i leteće automobile?

- Rok za završetak radova u Balkanskoj ulici je bio 15. oktobar, a posao neće biti završen ni do Nove godine! Samo osam radnika je preko leta bilo angažovano, a ulica je pet puta bila otkopavana i zakopavana. Sve ovo bi bilo smešno da nije tužno, jer su zanatske radnje u njoj pred zatvaranjem, a otežan je mesecima pristup porodilištu GAK „Narodni front“. Slična situacija je u gotovo svim gradskim opštinama. Javna je tajna da mnoge firme koje dobiju posao ne žele da angažuju dovoljan broj radnika, svesne da neće odgovarati za probijene rokove - jer su u nepristojnom aranžmanu sa gradskom vlasti. Pozivamo Beograđane da izdrže ovo maltretiranje, jer ćemo učiniti sve da ne čekaju predugo na smenu ove nesposobne i neodgovorne vlasti - navode u saopštenju.

Bonus video:

Igor Mirović recituje stihove svoje pesme

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.