70 GODINA JE BILA OMILJENO MESTO KOMŠIJA, A SAD JE POTPUNO DEMOLIRANA! Vandali razlupali poslastičarnicu GORANCA U BEOGRADU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Djordje Djokovic

strava i užas!

70 GODINA JE BILA OMILJENO MESTO KOMŠIJA, A SAD JE POTPUNO DEMOLIRANA! Vandali razlupali poslastičarnicu GORANCA U BEOGRADU! (FOTO)

Građevinski materijal namenjen rekonstrukciji Balkanske ulice bile su idealno oružje za huligane

Objavljeno: 15:06h

Minulog vikenda nepoznati vandali potpuno su demolirali izlog poslastičarnice "Orijent", jedne od najstarijih u Beogradu, smeštene na ćošku između Balkanske i Ulice Gavrila Principa.

Građevinski materijal namenjen rekonstrukciji Balkanske ulice, pre svega kamene kocke za kaldrmu koje leže okolo, bile su idealno oružje za huligane i vandale.

Ovoga puta na meti se našla porodična poslastičarnica stara 70 godina u kojoj se služe poslastice kakve se retko sreću u prestonici.

Kako kažu u poslastičarnici, šteta je velika, ali su već uspeli da zamene razbijeni izlog i počeli su da ga popunjavaju slatkišima.

"Morali smo da zamenimo staklo i bacimo sve kolače. Ne znam ko bi tako nešto mogao da uradi, a nisam ni nadležan. Prijavili smo slučaj policiji, postoje kamere i na njima je da utvrde ko je kriv", kažu u poslastičarnici.

Poznatu poslastičarnicu drže Goranci, porodica Mirsidi, koja je omiljena među komšijama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.