U NOVOBEOGRADSKIM BLOKOVIMA SE POJAVILE BARE SA ŽABAMA! Udruženje Savski nasip upozorava: Nadležni ne reaguju, a voda NATAPA NASIP! (FOTO)
Foto: Printscreen / Twitter / Savski nasip

problem!

U NOVOBEOGRADSKIM BLOKOVIMA SE POJAVILE BARE SA ŽABAMA! Udruženje Savski nasip upozorava: Nadležni ne reaguju, a voda NATAPA NASIP! (FOTO)

Da li će neko reagovati povodom novonastalog problema?

Objavljeno: 05.09.2018. 10:52h
  • 81

Udruženje građana "Savski nasip", koje se protivi nelegalnoj gradnji na levoj obali Save u Beogradu, još jednom je upozorilo građane na probleme koji se tamo događaju. 

Naime, oni su više puta do sad apelovali na Srbijavode i ostale nadležne, kako bi problem vode iz bušnih cevi, koje su kako navode, nelegalno sprovedene do splavova, bio rešen, ali do sad se ništa nije promenilo.  

Oni su danas ponovo naglaisli koliko je situacija alarmantna i objavili fotografije na kojima se vide žabe! Naglašavaju da voda curi konstantno i natapa nasip, te da to predstavlja ozbiljan problem i opasnost za novobeogradske blokove. 

Pogledajte fotografije: 

Iako mnogi tvrde da je ono što se dešava na Savskom nasipu nelegalno, nadležne institucije se ne oglašavaju. Da li će neko reagovati povodom novonastalog problema, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO: 

Espreso intervju, Velja Ilić

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media