OVO JE VLASNIK FIRME KOD KOGA JE HEROJ S KOŠARA RADIO NA CRNO I POGINUO! Vranjanac prevario državu, ali i kumove na vrlo brutalan način, a onda nestao (FOTO)
Foto: Fejsbuk / Espreso

ESPRESO OTKRIVA

OVO JE VLASNIK FIRME KOD KOGA JE HEROJ S KOŠARA RADIO NA CRNO I POGINUO! Vranjanac prevario državu, ali i kumove na vrlo brutalan način, a onda nestao (FOTO)

Srba Dragišić ne odgovara na pozive, nije kod kuće, niko ne zna gde je

Objavljeno: 20:38h
Milica Božinović

Nesrećni N. T. (58) koji je poginuo na gradilištu na mestu nekadašnje Ambasade SAD u Beogradu, kad se na njega srušio zid, radio je na crno u firmi Anker Bau, čiji je vlasnik Srba Dragišić (35), otkriva Espreso.co.rs.

Uputili smo se u Boljevce na adresu na kojoj je firma Anker Bau zvanično upisana.

Tamo su nam umesto Srbe vrata otvorili njegovi kumovi (imena poznata redakciji).

Oni su za naš portal ispričali da ih je Srba prevario i bez njihovog znanja na toj adresi prijavio firmu. Firma je imala, verovali ili ne, samo jednog zaposlenog, a svi ostali su radili na crno.

"On je iz Vranja, ima ženu i ćerku, a nas je zamolio da oni tu budu prijavljeni kako bi devojčici mogli da izvade zdravstvenu knjižicu, pošto on živi privatno", kaže nam jedan od kumova.

Kako saznajemo, Srba je bez znanja ljudi i vlasnika kuće na pomenutoj adresi osnovao firmu i tu je prijavio u APR-u.

Na adresi gde Dragišić navodno živi privatno niko nam nije otvarao vrata, a sam Srba se do zaključenja ovog broja nije javljao na naše pozive kako bi odgovorio kako je njegova firma dobila posao na ovom gradilištu, kada zvanično ima samo jednog radnika.

Preminuli radnik bio je jedan od boraca s Košara.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.