Seks i Beograd: 10 tajnih mesta za slatko uživanje! (FOTO)

POD OTVORENIM NEBOM

Seks i Beograd: 10 tajnih mesta za slatko uživanje! (FOTO)

Nakon ovog teksta, jedino što vam preostaje je da uhvatite partnera za ruku, izađete napolje i bacite se u akciju

Objavljeno: 10:45h

Ako volite izazove ili želite da unesete promene u vaš seksualni život, prestonica Srbije nudi vam ogroman broj mesta na kojima to možete učiniti. Beograđani godinama unazad koriste skrivena mesta, pod otvorenim nebom, kako bi ostvarili svoje seksualne želje.

Fonet

Ako još uvek niste čuli za njih, evo prilike. Nakon ovog teksta, jedino što vam preostaje je da uhvatite partnera za ruku, izađete napolje i bacite se u akciju. 1. ADA CIGANLIJA: Ovo popularno kupalište jedno je od omiljenih mesta na kojima ljudi imaju seks. Velika plaža idealna je u kasnim noćnim satima, pa se tu lako možete opustiti.

Pazite se kamenčića, oni znaju da naprave problem. 2. ZVEZDARSKA ŠUMA: Ogromna stabla i velika livada skloniće vas od radoznalih pogleda, pa je ova lokacija baš ono što tražite.

Beograđani se možda najviše odlučuju za ovo mesto, pa se tako nemojte iznenaditi ako tokom šetnje naletite na neki od parova u ljubavnom zanosu. 3. GARDOŠ: Mir, tišina i savršen pogled na ceo Beograd, stiže direktno iz Zemuna i stvara romantičnu atmosferu.

Ova solucija je jedna od boljih, samo je izbegavajte subotom uveče, jer su kafane, restorani i kafići puni do zore, pa vas neki slučajni prolaznik može zateći na delu. 4. PARKING: Ako imate automobil, onda morate probati seks u autu (ako do sada već niste, onda je pod obavezno). Iako nije skroz na otvorenom, pružiće vam sve što je potrebno - adrenalin, odličan užitak i nezaboravan provod.

5. KALEMEGDAN: Savršen štek za seks! Gomila odličnih mesta koje možete iskoristiti na pravi način.

Mnogi parovi rado biraju ovu lokaciju, upravo zbog mračnih ćoškova i zavučenih stepenica. 6. LIDO: Dok vas na Adi mogu "uhvatiti u akciji", na Lidu nema teorije da se tako nešto desi. Osim plaže, tu su šuma i malene sojenice, tako da imate prilično dobar izbor. Upozorenje: Lepo se obucite, jer ćete se uveče smrznuti.

7. TOALETI NA JAVNIM MESTIMA: Bilo da ste u kafiću, kafani, pozorištu ili bioskopu...želja za seksom ne pita. Svaki od ovih objekata ima toalete u kojima mladi (ali i stariji) parovi, neretko zadovoljavaju svoje potrebe. Takođe, za seks u bioskopu ste do sada čuli barem jednom. 8. KOŠUTNJAK: Možda najpoznatije mesto za ovu vrstu eksperimentisanja. Gomila zaljubljenih mladića i devojaka dolazi baš ovde sa uživa.

Gomila skrivenih staza, iza ogromnih stabala...mekana trava...zvuči idealno. 9. KLUPA: Bilo koja klupa u parku ili na šetalištu, može vam poslužiti.

Potrudite se samo da ne bude direktno ispod svetla. 10. KROV ZGRADE: Poslednja, ali nikako najmanja bitna, ova lokacija pruža fantastičan pogled, dosta adrenalina i nezaboravnu noć.

Ako se odlučite za ovo mesto, budite tihi, da ne probudite stanare. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.