MOJ BRAT SLABO PRIČA SRPSKI, A DIVLJI TAKSISTA GA JE ODRAO! Sačekao sam taksistu ispred zgrade i dao mu PONUDU KOJU NIJE MOGAO DA ODBIJE!
Foto: Profimedia

PAZITE SE

MOJ BRAT SLABO PRIČA SRPSKI, A DIVLJI TAKSISTA GA JE ODRAO! Sačekao sam taksistu ispred zgrade i dao mu PONUDU KOJU NIJE MOGAO DA ODBIJE!

Jedan momak je na svom Tviter nalogu podelio priču koja se dogodila njegovom rođaku, koji je doleteo iz Nemačke

Objavljeno:

Problem "divljih" taksista, koji svoje usluge prevoza nude strancima koji slete na beogradski aerodrom i za to im debelo naplaćuju dobro je poznat.

Jedan momak je na svom Tviter nalogu podelio priču koja se dogodila njegovom rođaku, koji je doleteo iz Nemačke i umalo da bude nasamaren od jednog od njih.

On je u svom tvitu napisao:

- Moj brat iz Nemačke (17) jako slabo priča srpski i na aerodromu je ušao u divlji taksi. Do centra, vožnja mu je izašla 120 evra, 12.000 dinara! Ali, ja sam ga sačekao ispred zgrade i upitao taksistu: "Hoćeš li da te častim 300 dinara, za cigarete, ili idemo u SUP Bela kuća?" Uzeo je 300 dinara.

Ovako je mladić svog brata spasao pljačke, te je taksista ostao uskraćen i za realnu cenu vožnje od aerodroma do centra grada.

Da li ste vi imali slično iskustvo?

Bonus video

Espreso intervju - Novica Tončev

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.