BULEVAR ČEGA??? O ovom autobuskom stajalištu u BG-u bruje društvene mreže, ko se zadesi na Slaviji ne može da se ne nasmeje (FOTO)
Foto: Društvene mreže

hit!

BULEVAR ČEGA??? O ovom autobuskom stajalištu u BG-u bruje društvene mreže, ko se zadesi na Slaviji ne može da se ne nasmeje (FOTO)

Da li ste primetili ovu grešku?

Objavljeno:

Često se na ulicama prestonice susrećemo sa raznoraznim greškama što na bilbordima, što naoglasnim tablama različitih ustanova, ali ovog puta Beograđanima je pažnju privuklo autobusko stajalište na Slaviji.

Fotografija koja je objavljena na društvenim mrežama kruži među korisnicima interneta, koji jednostavno ne mogu da zadrže smeh.

Naime, sudeći po fotografiji, putarima nije lako. Moraju da paze na pravopis, ćirilicu, latinicu i u svoj toj brzi zna da se podkrade i po koja greška.

Tako na primer, ova oznaka za autobusko stajalište ne može da vas ne zaintrigira i nema šanse da se ne nasmejete. jedno je siguno - Vuk bi bio ponosan! (ironični smo, naravno)

Pogledajte fotografiju:

Stajalište zbog kog se Beograđani smeju
Stajalište zbog kog se Beograđani smeju foto: Društvene mreže

Dakle, ako ste do sad mislili da je u pitanju Bulevar oslobođenja, pogrešili ste. Ako je verovati onima koji su postavljali oznaku, reč je o Bulevaru oslobIđenja!

Da li ste primetili ovu grešku? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO:

Gostovanje Darka Zlojutra u emisiji "Svitanje" na RTV Pink

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.