OVO JE LICE MANIJAKA KOJI JE MASTURBIRAO U PUNOM AUTOBUSU GLEDAJUĆI U JEDNU DEVOJKU! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

da li ga prepoznajete?

OVO JE LICE MANIJAKA KOJI JE MASTURBIRAO U PUNOM AUTOBUSU GLEDAJUĆI U JEDNU DEVOJKU! (FOTO) (VIDEO)

Na adresu naše redakcije je stigla poruka u kojoj se tvrdi da je reč o psihički nestabilnoj osobi koja živi u Železniku

Objavljeno:

Nakon što je portal Espreso objavio šokantan snimak nepoznatog muškarca koji masturbira u punom autobusu na liniji 58 u smeru ka Železniku, javili su se mnogi zabrinuti građani.

Naime, čitateljka Espresa nam je poslala video nepoznate osobe koja je u utorak oko 17 časova onaninsala na nepoznate devojke i devojčice u gradskom prevozu broj 58, koji saobraća na liniji od Pančevačkog mosta do Novog Železnika.

Manijak iz 58
Manijak iz 58 foto: Espreso.co.rs

Anonimni manijak zadovoljavao se od Ulice Kneza Miloša pa sve do kraja Banovog brda, kada je čitateljka izašla iz gradskog prevoza. On je sve vreme masturbirao, s tim da je prekidao "radnju" kad god bi neko prošao i pogledao u njegovom pravcu, ali bi odmah nakon toga nastavljao.

Zbog zabrinutosti sugrađana koji žele da znaju o kome je reč jer se plaše da bi mogli da se nađu u njegovom prisustvu, portal Espreso.co.rs je objavio njegovo lice.

Takođe, kako bi se zaštitili putnici, a pogotovo žene i deca, redakcija Espresa apeluje na nadležne organe da reaguju u skladu sa zakonom.

Manijak iz 58
Manijak iz 58 foto: Espreso.co.rs

Iako je ovde bilo reči o onanisanju gde manijak nije prilazio devojkama i direktno ih uznemiravao, reč je o ponašanju koje mora da se sankcioniše.

Nakon šokantnog snimka koji smo objavili dobili smo i anonimnu poruku od čitatelja koji misli da se radi o bolesnom čoveku iz Železnika koji kako nam je rečeno, često masturbira i pored vrtića.

Takođe nam je rečeno kako se ne radi o manijaku, već o psihički poremećenoj osobi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.