MANIJAK NA LINIJI 58 MASTURBIRA U AUTOBUSU PUNOM DEVOJAKA! Bez blama je gledao u jednu od njih i nije PRESTAJAO! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen

ŠOKANTNA SCENA U GSP

MANIJAK NA LINIJI 58 MASTURBIRA U AUTOBUSU PUNOM DEVOJAKA! Bez blama je gledao u jednu od njih i nije PRESTAJAO! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Kako bi se zaštitili putnici, a pogotovo žene i deca, redakcija Espresa apeluje na nadležne organe da reaguju u skladu sa zakonom

Objavljeno: 19:28h

Čitateljka Espresa poslala nam je video nepoznate osobe koja je juče oko 17 časova onaninsala na nepoznate devojke i devojčice u gradskom prevozu broj 58, koji saobraća na liniji od Pančevačkog mosta do Novog Železnika.

Anonimni manijak zadovoljavao se od Ulice Kneza Miloša pa sve do kraja Banovog brda, kada je čitateljka izašla iz gradskog prevoza. On je sve vreme masturbirao, s tim da je prekidao "radnju" kad god bi neko prošao i pogledao u njegovom pravcu, ali bih odmah nakon toga nastavljao.

Kao što se može videti na snimku, čovek se najverovatnije nalazi u četrdesetim godinama, a na sebi je imao farmerke i kariranu košulju.

Čitateljka koja je bila zgrožena nedoličnim ponašanjem ovog čoveka, odlučila je da snimi manijaka jer je ovo, kako nam je objasnila, samo jedan od manijaka na koje nailazi u gradskom prevozu.

Kako bi se zaštitili putnici, a pogotovo žene i deca, redakcija Espresa apeluje na nadležne organe da reaguju u skladu sa zakonom.

Iako je ovde bilo reči o onanisanju gde manijak nije prilazio devojkama i direktno ih uznemiravao, reč je o ponašanju koje mora da se sankciniše.

Takođe, nije isključeno da sledećeg puta može doći do većih posledica i direktnom "napadu" na putnike.

Pogledajte video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.