PRATE LJUDE S RANČEVIMA I OTIMAJU NOVČANIKE! Ove DVE DEVOJKE džepare u Knez Mihailovoj, pazite da vas ne opelješe! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/@BiljanaMetlas

OPREZ

PRATE LJUDE S RANČEVIMA I OTIMAJU NOVČANIKE! Ove DVE DEVOJKE džepare u Knez Mihailovoj, pazite da vas ne opelješe! (FOTO)

Otvarajte oči!

Objavljeno:

Koliko puta ste čuli od vaših prijatelja, rođaka, porodice da su opljačkani, a da nisu ni osetili? Džeparoši su organizovani,i dok trepnete, vašeg novčanika nema!

Iako ste mislili da je ovo posao isključivo muškaraca, grdno ste se prevarili. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije devojaka koje navodno tipuju i pljačkaju prolaznike usred Beograda.

Ove devojke navodno ne samo da džepare, već su u stanju i da se praktično otimaju o vaš novčanik i kad u toj nameri pokušate da ih sprečite.

One najčešće prate osobe s rančevima i pokušavaju da iz njih izvuku novčanike ili telefone.

Ako ste hrabri kao jedna turistkinja iz Turske, onda ćete uspeti da odbranite svoje vlasništvo, ali je pitanje da li ćete ih uopšte primetiti jer su veoma vešte.

Na ovoj objavi komentari su se sami nizali. Mnogi su komentarisali ove pljačkašice, ali i tu vrstu biznisa koja je inače u cvatu.

- Ja ovako sluđena ništa ne bih primetila!!! Neki dan bi mi ruku odnela da ja ne primetim.

- Ne bi da mračim, ali ova sa trakom oko glave mi liči na premijerku. Možda radi dopunu republičkog budžeta..

- Ima ih na Bulevaru - dve, tri devojke i muškarac. Prate ljude, pa im zavlače ruke u rančeve i tašne. Ista situacija i u podzemnom prolazu kod TC Ušće.

Priznaćete da svako od nas i ne pomišlja da ovo može se desi baš njemu.

Na ulici svako žuri jer je umoran kada se vraća sa posla, fakuleta, škole...

E, baš tada ste idealna meta džeparoša. Obratite pažnju. Otvorite oči.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.