Hitno UPOZORENJE RHMZ: Temperatura naglo pala,  nevreme koje je stiglo u Beograd napravilo HAOS na ulicama!
Foto: Fonet

opasno!

Hitno UPOZORENJE RHMZ: Temperatura naglo pala, nevreme koje je stiglo u Beograd napravilo HAOS na ulicama!

Kiša je počela da pada u skoro svim delovima prestonice, mada trenutno još nema obilnijih padavina, ni olujnog vetra koji bi mogao da predstavlja opasnost po građane

Objavljeno:

Nevreme koje je već zahvatilo mnoge delove Srbije, stiglo je i u naš glavni grad, temperatura je za sat vremena spala za tri stepena, Republički hidrometeorološki zavod izdao je vanredno upozorenje, a na ulicama prestonice uveliko su počele da se formiraju velike gužve kako zbog popodnevnog špica, tako i kiše.

- Nepogoda sa jakim pljuskom, grmljavinom, gradom i olujnim vetrom trenutno je na području između Valjeva, Čačka, Aranđelovca i okoline i u premeštanju je ka severu Šumadije, području Beograda i Pomoravlja - stoji u hitnom upozorenju RHMZ.

Kiša je počela da pada u skoro svim delovima prestonice, mada trenutno još nema obilnijih padavina, ni olujnog vetra koji bi mogao da predstavlja opasnost po građane.

Trenutno su velike gužve na Gazeli, kompletnom auto-putu u smeru ka Dušanovcu, Brankovom mostu sve do Terazijskog tunela, Slaviji, prilazima Pančevačkom mostu, Bulevaru Mihajla Pupina, delovima oko Beogradskog sajma...

U Beogradu je u 16 časova izmerena temperatura od 24 stepena, tri manje nego što je bilo samo sat ranije. Zapadni vetar duva brzinom od dva metra u sekundi, a zbog visoke vlažnosti od čak 68 odsto, subjektivan osećaj je kao da je napolju 29 stepeni.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.