BUS PLUS INCIDENTUS! Kontrola je ušla u vozilo, a putnik bez karte je odbio da izađe. MOŽETE LI DA NASLUTITE KRAJ OVE BG PREDSTAVE? (VIDEO)
Foto: Printscreen/facebook

PRAVA DRAMA

BUS PLUS INCIDENTUS! Kontrola je ušla u vozilo, a putnik bez karte je odbio da izađe. MOŽETE LI DA NASLUTITE KRAJ OVE BG PREDSTAVE? (VIDEO)

Više od pola sata putnici koji su krenuli na posao stajali su u autobusu jer je putnik bio istrajan u tome da se vozi bez karte i da ne želi da je kupi čak i ako dođe policija

Objavljeno:

Svađe u autobusima, naročito sa kontrolorima i vozačima, postale su svakodnevnica u Beogradu.

Snimak incidenta iz autobusa osvanuo je na društvenim mrežama. Na njemu je zabeležen incident koji se desio u Ustaničkoj ulici kada je jedan putnik ušao u verbalni, ali i fizički sukob sa kontrolorima, jer nije želeo da plati kartu.

Više od pola sata putnici koji su krenuli na posao stajali su u autobusu jer je putnik bio istrajan u tome da se vozi bez karte i da ne želi da je kupi čak i ako dođe policija. Kontrolori su u nekoliko navrata molili čoveka da izađe što je on uporno odbijao, a onda su zatvorili vrata autobusa i rešili da sačekaju nadležne.

Ubrzo je stvar izmakla kontroli i kontrolor je nasrnuo na muškarca koji je odbijao da izađe i sve vreme telefonom snimao situaciju koja se u autobusu zbivala.

Ostali putnici bili su podeljeni, jedni su podržavali čoveka bez karte, dok su ga drugi molili da izađe i ne pravi problem jer žure na posao.

- Jel' shvataš da ću izgubiti posao zbog tebe? Zadržavaš ceo autobus - ljutili su se putnici, dok su drugi rečima: - Pustite čoveka na miru, nije jedini u autobusu koji nema kartu - pokušavali su da ubede kontrolore.

Posle polučasovne svađe kontrolori su izašli iz autobusa, policija se nije pojavila. Većina je otišla svojim putem, dok su oni kojima se nije žurilo ostali u autobusu i čekali kraj cele "predstave".

Muškarac koji nije želeo da plati kartu ostao je takođe u autobusu.

Iz Busplusa nisu mogli da nam potvrde da se radi o incidentu koji se desio prethodnih nekoliko dana.

Bonus video: POŽAR U GLAVNOJ POŠTI: Gori zgrada u Takovskoj ulici u Beogradu (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.