OVO JE ŠOKANTNA ISTINA O VUČICI UHVAĆENOJ U BG: Zove se Coka, ima vlasnika, odrasla u krevetu? (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Andrijana Kozic

šta je istina?

OVO JE ŠOKANTNA ISTINA O VUČICI UHVAĆENOJ U BG: Zove se Coka, ima vlasnika, odrasla u krevetu? (FOTO) (VIDEO)

Veterinari kažu da vučica nije agresivna

Objavljeno:

Juče je u svim medijima odjeknula vest da je u beogradskom naselju Mirijevo pronađena vučica. Meštani naselja bili su vidno uplašeni i zabrinuti za svoju bezbednost.

Niko još uvek ne može sa sigurnošću da kaže odakle je došla, a na to pitanje odgovor bi mogla da da istraga MUP-a koja je u toku. Veterinari kažu da vučica nije agresivna, a trenutno se nalazi u prostorijama “ Veterine Beograd“.

Ženka koja je, kako se navodi, prešla dugačak put, svoje novo stanište imaće u Beogradskom zoološkom vrtu.

Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se informacije o tome kako je ova nesrećna životinja dospela na ulicu. Takođe, navodi se da Coka ima svog vlasnika, i da borba za njen povratak kući tek predstoji.

- DOSTA SA GLUPOSTIMA! COKA joj je ime ! Ima vlasnika , odrasla je u krevetu od svoje 2. nedelje života!!! DA IZGUBILA SE tuđom greškom (ne čak ni vlasnika) i DA slažem se da nije OK držati za ljubimca sve i svašta ALI TO SAD NIJE BITNO. Stvari nisu crno bele!! Ono što je sad bitno je dobrobit OVE ŽIVOTINJE. DA LI STE SVESNI šta će se desiti sa životinjom koja je rasla u krevetu a sada je u kavezu!? Tj. da li možete zamisliti kako je njoj sada!? ZAŠTO JE U KAVEZU? - zato sto su pre nas obaveštene policija i veterina, nažalost, nije nam javljeno čim se saznalo šta se dešava, nego su zvani nadležni! Da je nama javljeno, isto kao sto sam u 2h te noci (kad mi je nepoznata devojka javila da je haos u M.M.L vec satima) za 5 min saznala KO je vlasnik tako bih saznala i par sati ranije i COKA BI BILA KOD KUĆE. ALI NE, SVE SE KRIJE ! E ovo su posledice toga! I ŠTA SAD? SAD se opet nas troje trudi da nekako popegla situaciju, jer nam je ŽAO Coke! DAKLE, NE nismo mi zvali nadležne, nismo mi ODLUČILI da ode bilo gde. MI smo mogli jedino ono što smo i uradili, a to je DA SARAĐUJEMO ! I DA, nadležni JESU ispali krajnje korektni i saradljivi, i uradili ono što su morali/mogli. I uopšte nije sad tema da li neko voli VB, da li neko voli vlasnika, da li neko voli zoo vrtove, da li je to baš 100% vuk ili 98%, ovde je tema COKA, i kako mozemo da joj pomognemo, što ćemo svakako pokusati, ukoliko bude iole u našoj moći.

Podsećamo, brojne teorije koje su se pojavile na društvenim mrežama, ali i u nekim medijima, nisu tačne, podsećaju u Veterini Beograd. Ono što je unelo paniku među Beograđane je bila lažna informacija da je vučica rastrgla neke pse i da se ponašala vrlo agresivno.

U Veterini Beograd podsećaju da će ona dobiti svoj novi dom u Zološkom vrtu, čime će dobiti pravo stanište, možda sa novim vučijim prinovama.

Bonus video: MAMA HOĆEMO LI I MI JESTI IZ KONTEJNERA KAD NAS ČIKE IZBACE? Samohranoj majci sa sinom (6) PONOVO preti prinudno iseljenje!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.