VELIKE IZMENE GSP LINIJA: Ako koristite trole, ovo je loša vest za vas
Foto: Nebojša Mandić

izmene u saobraćaju

VELIKE IZMENE GSP LINIJA: Ako koristite trole, ovo je loša vest za vas

Privremeno se ukidaju stajališta, za sve linije: „Mačvanska“, u smeru ka Crvenom krstu; „Novopazarska“, u smeru ka Trgu Slavija; „Katanićeva“, u oba smera

Objavljeno:

Zbog radova na kontaktnoj mreži u Mekenzijevoj ulici na delu od Prote Mateje do Ulice Kneginje Zorke menja se režim gradskog saobraćaja od subote do ponedeljka.

Radove će izvoditi OJ "Elektrograđevinska operativa", a izmene u radu gradskog saobraćaja važiće od subote 12. maja od 00:30 do ponedeljka 14. maja u 3:30 časa. Planirano je da se privremeno ukinu linije trolejbusa - 19, 21, 22 i 29.

Umesto njih, uspostavlja se trolejbuska linija 22L na relaciji: Studentski trg - Trg Slavija, autobuske linije: 21A na relaciji Trg Slavija - Učiteljsko naselje, 22A na relaciji Trg Slavija - Kruševačka i 29A na relaciji Trg Slavija - Medaković 3.

Trasa linija 21A, 22A i 29A: u smeru ka Crvenom krstu: Trg Slavija - Beogradska - Njegoševa - Maksima Gorkog - Cara Nikolaja 2 i dalje redovnim trasama trolejbuskih linija; u smeru ka Trgu Slavija : Cara Nikolaja 2. - Maksima Gorkog - Trnska - Kursulina -Krunska - Beogradska - Trg Slavija. Vozila sa linije 83, saobraćaće na skraćenoj trasi: Zemun /Bačka/ - Trg Slavija i nosiće oznaku 83L. Privremeno se ukidaju stajališta, za sve linije: „Mačvanska“, u smeru ka Crvenom krstu; „Novopazarska“, u smeru ka Trgu Slavija; „Katanićeva“, u oba smera. Takođe, privremeno se uspostavljaju stajališta: u Beogradskoj ulici - u visini pošte, u smeru ka periferiji polazno stajalište za linije 21A, 22A i 29A i prekoputa pošte, u smeru ka Trgu Slavija dolazno stajalište za linije 21A, 22A i 29A; u Krunskoj ulici, u visini parka Vojvode Bojovića za linije: 21A, 22A, i 29A u smeru ka Trgu Slavija.

Vozila sa noćne linije 29N, na izmenjenom delu trase, saobraćaće kao vozila sa dnevne linije 29A. Duž trase vozila će koristiti postojeća stajališta linija JGP, saopšteno je iz JKP GSP Beograd. Podsetimo, Beograd je juče bio blokiran zbog štrajka taksista koji su zatvorili Nemanjinu ulicu i Slaviju.

Bonus video: SLAVIJA I NEMANJINA I DALJE BLOKIRANE: Evo šta smo zabeležili!

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.