GORGIJA DARMANOVIĆ PODLEGAO POVREDAMA: Preminuo Crnogorac upucan ispred ispred suda na Novom Beogradu!
Foto: Zorana Jevtić

pucnjava

GORGIJA DARMANOVIĆ PODLEGAO POVREDAMA: Preminuo Crnogorac upucan ispred ispred suda na Novom Beogradu!

Pogođeni muškarac na skuteru čekao osobu koja je pucala

Objavljeno: 16:28h

Državljanin Crne Gore G. Darmanović (58) preminuo je danas posle pucnjave na Novom Beogradu. On je podlegao povredama u Zemunskoj bolnici.

Sve se odigralo kod Prvog osnovnog suda u Beogradu, oko 12 sati u Ulici aleksinačkih rudara 3-5. Kako "Novosti" nezvanično saznaju Darmanović je imao veze sa osobama iz krimogene sredine.

Povređeni muškarac je davao znake života i podvrgnut je reanimaciji. Uviđaj je u toku, a policija utvrđuje sve okolnosti tog događaja, navode u MUP-u. Svedoci kažu da je pogođeni muškarac na skuteru čekao osobu koja je pucala, u Ulici Aleksinačkih rudara, između brojeva 3 i 5 u prolazu zgrada.

Čula su se četiri pucnja, a napadač je pobegao. Televizija Pink je javila da je napadač ispalio više hitaca iz pištolja, a da su dva pogodila u glavu. Policija je blokirala taj kraj, a intenzivno se traga za napadačem koji je najverovatnije imao pomagača sa kojim je pobegao na skuteru. Proglašena je policijska akcija "Vihor", te policija na mnogim lokacijama u Novom Beogradu i Zemunu zaustavlja sve sumnjive automobile i motocikle. Na licu mesta su četiri policijska vozila i jedno vozilo Hitne pomoći, a stigla je i forenzička ekipa.

Bonus Video:

VUČIĆ ŠETA CENTROM ZAGREBA: Posle ručka sa Plenkovićem predsednik Srbije prošao Trgom Sv. Marka

(Espreso.co.rs/Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.