CRVENA VODA TEČE IZ ČESME U STUDENTSKOM DOMU U BEOGRADU! Otkrili smo šta se krije iza snimka koji je sve zgrozio (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

žale se

CRVENA VODA TEČE IZ ČESME U STUDENTSKOM DOMU U BEOGRADU! Otkrili smo šta se krije iza snimka koji je sve zgrozio (VIDEO)

Dosta neobičan incident

Objavljeno:

Snimak vode crvene boje koja teče u Studentskom domu 4. april na Voždovcu proširio se po društvenim mrežama, a studenti su komentarisali kako je reč o rđi.

Pogledajte snimak:

Na snimku se vidi kako jedan od studenata otvara slavinu u kupatilu, nakon čega počinje da teče voda crveno-braon boje. On nam je rekao kako je snimak nastao oko 13h.

- Danas rade na sanaciji cevi, a obaveštenje o tome da neće biti vode od 9h do 15h su okačili po domu jutros oko 9h, rekao nam je student.

On je dodao kako se ovakve stvari često dešavaju, a da im obaveštenja stižu kasno. Rekao je da studenti onda koriste flaširanu vodu jer se ne zna koliko bi ova situacija mogla da potraje.

Iz Studentskog doma 4. april su nam rekli da je došlo do pucanja glavne cevi nakon čega se i desio incident.

- Kvar na cevima se dogodio juče, a majstori su došli danas da poprave cevi. Oni su naravno za vreme radova zavrnuli vodu, ali je u jednom trenutku krenula crvena voda, rekao je referent za smeštaj, Goran Milićević.

Dodao je kako je uprava Studenstkog doma odmah obavestila dežurne ekipe i da su radovi u toku.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.