BEOGRAD ĆE BITI BLOKIRAN PONOVO! Taksisti nastavljaju protest, evo koje delove grada treba izbeći i kada!
,,Protest će se održavati do 27. aprila kada ćemo napraviti pauzu, a biće nastavljen od 3. maja kada će se intenzivirati. Ukoliko u međuvremenu dobijemo odgovore od Vlade protest ćemo prekinuti", Foto: Fonet

haotično u gradu

BEOGRAD ĆE BITI BLOKIRAN PONOVO! Taksisti nastavljaju protest, evo koje delove grada treba izbeći i kada!

Protestna vožnja planirana i za danas

Objavljeno:

Juče su Članovi Ugovorne privredne taksi komore Srbije organizovali protestnu vožnju na ulicama prestonice zbog koje je došlo do velikih gužvi, a prema najavama, protest se očekuje i danas!

Prema saopštenju iz ovog udruženja protestna vožnja planirana je i za danas oko 16 časova, na istoj trasi kao i juče.

- Okupljanje će biti kod pošte u Darvinovoj, a kolona vozila kretaće se preko ulica Ljube Vučkovića, Vojvode Stepe, zatim preko Autokomande, Slavije, Nemanjine, i nazad do mesta polaska - rekli su za "Blic" iz Ugovorne privredne taksi komore.

Oni dodaju da će se protest nastaviti sve dok taksisti ne dobiju odgovor od Vlade na zahteve koje su im uputili.

- Protest će se održavati do 27. aprila kada ćemo napraviti pauzu, a biće nastavljen od 3. maja kada će se intenzivirati. Ukoliko u međuvremenu dobijemo odgovore od Vlade protest ćemo prekinuti - dodaju iz Udruženja.

Među taksistima koji su protestovali ima onih iz Beograda, ali i iz drugih gradova u Srbiji. Međutim, protiv ovog protesta su taksisti iz najvećih beogradskih udruženja koji su otvoreno rekli da se ne slažu sa jučerašnjom akcijom, ali ni sa zahtevima Taksi komore Srbije.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.