OVO JE BOJŠA, KONTROLOR KOJI JE PREBIO PUTNIKA: Polomio mu je prste na ruci koliko ga je jako udarao! (VIDEO)
Nemilosrdno pretukao putnika, Foto: Facebook / Bojša Petrović

GSP drama

OVO JE BOJŠA, KONTROLOR KOJI JE PREBIO PUTNIKA: Polomio mu je prste na ruci koliko ga je jako udarao! (VIDEO)

Da li treba da strahujemo od kontrolora?

Objavljeno: 13:15h

Busplusovci opet "zavode red"! Na društvenim mrežama širi se video snimak prave drame! Naime, u gradskom autobusu na liniji 581, kontrolor je najpre napadnut, kako je rečeno iz Bus Plusa, a onda je fizički nasrnuo na putnika!

Ceo incident je zabeležen, a građani na društvenim mrežama, revoltirani ovim potezom kontrolora, navode da, ovakav vid "rešavanja problema", ne vodi ničemu.

Postoji nekoliko snimaka nemilog događaja. Na prvom se čuju uplašeni putnici, kako pokušavaju da ih razdvoje.

Na drugom se vidi kako muškarac u plavom prsluku gura mladića u pokušaju da ga obori i tokom napada i opšte panike putnika, udara ga o staklo. Korisnici društvenih mreža tvrde da se radi o kontoloru Bojši Petroviću.

Napadnuti momak pokušava da se provuče ispod bankine, ali gubi svest.

Ovo je Bojša Petrović, kontrolor BusPlusa koji je nemilosrdno napao putnika, jer navodno nije imao validnu kartu za gradski prevoz.

Iz BusPlusa su za naš portal rekli da najoštrije osuđuju ovakve incidente i svaki vid primene fizičke sile u radu kontrole i dodali da će nadležnim službama dostaviti sve neophodne podatke o ovom incidentu radi daljeg postupanja.

"Povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama na kome se vidi tuča između putnika i kontrolora, ističemo da je utvrđeno da je kontrolor u postupanju prema putniku prekoračio ovlašćenja zbog čega će biti udaljen sa radnog mesta dok se ne ispitaju svi detalji ovog događaja. Ističemo da bez obzira na to što je putnik bez karte izazvao incident i prvi napao i provocirao kontrolore, bilo koja vrsta prekomerne reakcije je apsolutno nedopustiva, i svaki ovakav postupak biće sankcionisan. Osuđujemo ovakve incidente i primenu fizičke sile u radu kontrole. Nadležnim organima ćemo dostaviti sve neophodne podatke o incidentu radi daljeg postupanja", saopštio je Bus Plus.

Petrović je prema rečima korisnika društvenih mreža, polomio prste desne ruke.

Do objavljivanja ovog teksta nismo uspeli da stupimo u kontakt sa kontrolorom, a u BusPlusu su nam kazali da je zbog istrage njemu zabranjeno da daje izjave za medije.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju, Ljubiša Stojmirović

(Espreso.co.rs / M.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.