MISTERIJA NELEGALNOG PUTA NA SAVSKOM NASIPU: Niko ne zna ko ga je napravio, građani apleuju na vlast da ga ukloni (FOTO)
Neformalna grupa građana Savski nasip, poziva gradsle vlasti da reaguju, Foto: Facebook / Savski nasip

problem sojenica

MISTERIJA NELEGALNOG PUTA NA SAVSKOM NASIPU: Niko ne zna ko ga je napravio, građani apleuju na vlast da ga ukloni (FOTO)

Zašto saniranje ovog "puta" nije dovršeno gradsku vlast smo pitali i mi, ali do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor

Objavljeno:

Neformalna grupa građana Savski nasip, na svojoj Fesjbuk stranici ponovo je objavila zabrinutost zbog, kako su naveli, nelegalnog puta na nasipu.

Oni su na ovoj društvenoj mreži napisali:

- Poštovani BEOKOM servis - Služba za komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima ponovo prijavljujemo, nadležni i dalje nisu u potpunosti uklonili NELEGALAN put na nasipu! "Neko" je nasuo na državnoj zemlji, beogradskom vodoizvorištu nasipu koji štiti preko 100 000 ljudi od poplave, sve ovo! Nbg, Blok 45, 500m od šljunkare. Hvala.

Objavljene su i fotografije, koje možete videti ispod.

Udruženje Zeleni raj koje čine stanovnici (ne)legalnog naselja na Savskom nasipu, takođe navode da se ne slažu sa pravljenjem bilo kakvih poprečnih puteva bez saglasnosti nadležnih.

- Radi se o putu koji je nasut pre više godina u izuzentno niskom delu forlanda. Na samom putu je napravljen propust za vodu od betonske cevi velikog prečnika. Kod nivoa Save preko 550cm i ovaj put je kompletno pod vodom i ne predstavlja posebnu prepreku niti opasnost. Bez obzira na ove činjenice naše udruženje se ne slaže sa pravljenjem bilo kakvih poprečnih puteva bez saglasnosti nadležnih. O tome smo pisali i na našoj fb stranici - kaže Mandić.

Na slici od 24.03.2018 pri vodostaju od 520cm se vidi da je veći deo puta pod vodom
Na slici od 24.03.2018 pri vodostaju od 520cm se vidi da je veći deo puta pod vodom foto: Privatna arhiva

Zašto saniranje ovog "puta" nije dovršeno gradsku vlast smo pitali i mi, ali do objavljivanja ovog teksta nismo dobili odgovor.

A ni odgovor na pitanje ko je "nasuo" ovaj put je daleko.

BONUS VIDEO:

ESPRESO u vožnji patkomobilom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.