BUDITE BRZI UNUTRA, ILI... BLAMAŽA!!! Novi SVEMIRSKI javni toaleti u Beogradu imaju jednu OPASNU KVAKU!
U ovom javnom toaletu korišćenje vode i sapuna je automatizovano, ako se poštuju instrukcije u toaletu vrlo brzo se shvata da je korišćenje svega toga vrlo jednostavno, Foto: Printscreen / Twiter / Politika

Neverovatno

BUDITE BRZI UNUTRA, ILI... BLAMAŽA!!! Novi SVEMIRSKI javni toaleti u Beogradu imaju jednu OPASNU KVAKU!

Toalet posle svakog korišćenja automatski pokrene ciklus pranja i čišćenja

Objavljeno:

Klasični javni toaleti polako odlaze u prošlost. Nehigijena javnih toaleta uglavnom je na najvišem nivou. Svih ih izbegavamo dok baš ne moramo da se susretnemo sa njihovim neprijatnim mirisima, nedostatkom vode i sapuna, a da ne govorimo o akrobatskim veštinama koje su potrebne sugrađanima kada ih pritera nužda. Zbog svega toga ove staromodne javne toalete menjaju novi koji se često nazivaju i svemirski brod, otkrijte i zašto.

"Svemirski brod" je konačno stigao i kod nas. Možete ih, potpuno besplatno, isprobati ako se zatekenete na Pionirskom, Topčiderskom i Zemunskom keju kao i kod parka Ušće.

Toalet je potpuno automatizovan, sve funkcioniše automatski, nema prljavštine, nereda, neprijatnih mirisa. Sugrađani koji su imali priliku da isprobaju ove javne toalete opisali su ih, ni više, ni manje nego kao svemirski brod.

Na ulazu u toalet postoje četri lampice. Crvena lampica označava da toalet nije u funkciji, žuta da je zauzet, plava da je u toku čišćenje, jedino zelena lampica označava da je toalet slobodan i spreman za korišćenje.

Toalet posle svakog korišćenja automatski pokrene ciklus pranja i čišćenja. Tako da svakog sledećeg korisnika očekuje čist toalet, bez neprijatnih mirisa.

Sve instrukcije su date su na četiri jezika (srpskom, engleskom, ruskom i kineskom), ali i na Brajevom pismu.

Klizna vrata toaleta i visina stepenika manja od 15 milimetara olakšavaju pristup licima sa invaliditetom.

Ono što je neverovatno jeste činjenica da se u toaletu svako meze zadrzati najvise 20 minuta, a posle toga vrata se automatski otvaraju! Ako se zateknete unutra duže od navedenog perioda sledi blamaža.

Bonus video:

(VIDEO) OVAKO SE U KATARU IGRA PRESKAKANJE! Može im se, kada su puni kao brod!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.