Sestra mi se smrzavala na stanici: Nijedan taksista nije hteo da je poveze zbog azilanata!

DA NE POVERUJEŠ

Sestra mi se smrzavala na stanici: Nijedan taksista nije hteo da je poveze zbog azilanata!

Pola sata pokušavam da uhvatim taksi i zaobilaze me, odmahuju glavom. Jedan od njih mi je rekao da ne može sad da me primi jer su im prioritet azilanti, pa njih kupe i mogu da im uzmu više para
Objavljeno:

Kriza s azilantima trese Srbiju mesecima unazad. Centar Beograda preplavljen je ljudima koji beže iz svoje zemlje, tražeći spas. Najbolji fotoreporter na svetu: Kako je on uslikao muke migranata niko nije (FOTO) Očajnički se bore za svoje mesto pod nebom, za parče hleba...Zbog toga su primorani da danonoćno lutaju, kisnu, spavaju na zemlji i preživljavaju kako god znaju. 9 krugova pakla: 9 priča o izbeglicama koje su obeležile 2015. godinu (FOTO) Ima ih svuda. Šetajući Beogradom, sigurno ste videli gomilu šatora, zabrinutih pogleda, malene dece i porodice koje čekaju spas. Kao i uvek, u ovakvim situacijama postoje oni koji će pomoći, ali i oni koji će iskoristiti sve i okrenuti tuđu nesreću u svoju korist.

Svedok tome upravo smo moja sestra i ja. Pre par nedelja, doputovala je kod mene, iz mesta koje se nalazi u blizini Požarevca. Jedva sam čekala da dođe u Beograd i konačno provedemo malo vremena zajedno. Ova bebica je u Srbiji dobila toplu odeću, u Mađarskoj je završila u kavezu! (FOTO) Autobus je na Glavnu železničku stanicu stigao oko deset uveče, a napolju je pljuštala kiša. ŠEĆER MALI: Upoznajte Alija, prvu bebu rođenu u paklu na srpsko-mađarskoj granici! (FOTO) Sestra mi je javila da je stigla i dogovorile smo se da uzme taksi i dođe do stana. Sve bi proteklo najnormalnije, da su taksisti koji su radili hteli da je povezu!
Pošto je već bilo pola 11, pozvala sam je da vidim gde se nalazi, na šta mi je ona nervozno odgovorila: - Neće niko da me primi u auto! Pola sata pokušavam da uhvatim taksi i zaobilaze me, odmahuju glavom. Jedan od njih mi je rekao da ne može sada da me primi jer su im prioritet azilanti, pa njih kupe jer mogu da im uzmu više para. ZATO SMO DRUGAČIJI: Beograd zbrinuo svu decu i žene migrante! Odmah sam uzela telefon i pozvala jedno poznato udruženje. Najavili su da će vozilo stići za pet minuta. Ostavila sam ime sestre za svaki slučaj. MIGRANTI SPAVAJU NA SRPSKIM GROBLJIMA: Potresne fotografije koje će vas rasplakati (FOTO) (VIDEO) Nakon 15 minuta, ona je i dalje stajala usred Beograda smrzavajući se, a vozilo koje sam pozvala, nije se pojavilo. Nemam vozačku dozvolu, pa sam zamolila prijatelja da je pokupi na stanici, što je i uradio.
Posle malo više od sat vremena, konačno je bila kod mene. Mokra. Promrzla. Besna. Šokirana. TUGA I JAD: Najpotresnije fotografije pokislih i promrzlih migranata! (FOTO) Ispričala mi je da su vozila jurila ka migrantima, skupljajući ih i da uopšte nisu primećivali druge ljude. Deca migranata prinuđena da seksom plaćaju beg u zemlje Evrope! (VIDEO) Korišćenje ovakve situacije, u kojoj ljudi bez krova nad glavom plaćaju prevoz više nego što je propisano, kažnjivo je zakonom.
Korišćenje ovakve situacije, u kojoj taksista odbija da preveze stranku, krajnje je neprofesionalno i bezobzirno. MIGRANTSKI PAKAO U 10 SKICA: Kad vidite ove slike, bićete srećni životom koji imate! (FOTO) Korišćenje celokupne situacije KRAJNJE JE NEHUMANO. (D. Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.