PROLEĆE U BEOGRADU: Putovala sam na posao s Vidikovca sat i 40 minuta, jer je palo malo snega! A vi, kako `te? (FOTO) (VIDEO)
Potpuni kolaps, Foto: Espreso.co.rs

totalni kolaps

PROLEĆE U BEOGRADU: Putovala sam na posao s Vidikovca sat i 40 minuta, jer je palo malo snega! A vi, kako `te? (FOTO) (VIDEO)

Svaki put - isto!

Objavljeno:

Mnogi kažu da je u Srbiji čak i vreme otišlo dođavola. Za Božić nije bilo snega, ali zato je prvog dana proleća sve zabelelo.

Baba Marta opet je priredila iznenađenje u vidu džinovskih pahulja koje od sinoć neprestano padaju.

Jutros je beli prekrivač prekrio beogradske ulice i uprkos izjavama nadležnih da su one prvog prioriteta očišćene, ulice drugog i trećeg potpuno su neprohodne.

Ovog jutra mnogi su kasnili na posao, a uzrok tome upravo je sneg i kolone autobusa koje su milele po ulicama. Bukvalno svaki kraj bio je zakrčen.

Na Ibarskoj magistrali potpuni haos, a gužva koje su kretale od Vidikovca, definitivno su dodatno pojačale nervozu građana. Jer, da se ne lažemo, posle skoro 20 stepeni i osmeha zbog sunca, niko s preteranim oduševljenjem nije dočekao sneg prvog dana proleća.

Kolone autobusa koji stoje u mesto automatski znače da će vožnja trajati duplo duže. Kašnjenje na posao je apsolutno neizostavno.

Građani na društvenim mrežama masovno su se žalili da zbog neočišćenih ulica u naseljima poput Karaburme, Banjice...

- Živim na Vidikovcu i inače mi treba oko 45, 50 minuta do grada. Jutros se vožnja odužila. Tačno sat vremena i 45 minuta sam putovala do posla. Da ne pričam što je u autobusu bila neviđena gužva.

Zastoj na Vidikovcu
Zastoj na Vidikovcu foto: Espreso.co.rs

Naime, od ulice Vidikovački venac, pa sve do Blagoja Parovića na Banovom brdu, autobusi se nisu kretali. Stajali su u mestu. Desetak u koloni. Na autobuskim stanicama more ljudi. Ali, na vozača ne možete da utičete, niti će bus dobiti krila.

Slična situacija bila je i na Adi Ciganliji u oba smera.

Zato, naoružajte se strpljenjem i pripremite za novu turu mrzovoljnosti, gužve "krvi i znoja" u GSP.

Već od sutra.

BONSU VIDEO:

Trenutno stanje na rekama: Ada Ciganlija preliva!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.