NA BG AERODROMU NAŠAO TORBU S 40.000 EVRA I VRATIO JE: Bedno je s koliko ga je vlasnik častio!
Siniša je postupio ispravno, Foto: Printscreen / Prva

pošteni radnik

NA BG AERODROMU NAŠAO TORBU S 40.000 EVRA I VRATIO JE: Bedno je s koliko ga je vlasnik častio!

Suma je stvarno sramotna...

Objavljeno:

Radnik aerodroma "Nikola Tesla" Siniša Dabić našao je na parkingu torbu sa 40.000 evra i bez razmišljanja je odmah pozvao policiju i novac vratio vlasniku!

Kako objašnjava, prvo je video lap top i novčanik sa parama, a kada je shvatio da je neko očito izgubio torbu, odmah je pozvao nadležne organe.

- Pozvao sam policiju, da se napravi zapisnik i idemo dalje. Upoznao sam čoveka, došao je posle pola sata, iznenadio se kad je video i kada je izbrojao novac bio je baš srećan. Radio je u Norveškoj i vratio se posle par godina, drhtao je, bio uzbuđen, izvadio je novac, video da je sve na mestu, dao mi je 50 evra. Ja nisam hteo da uzmem, ali je on insistirao, pa sam ja onda počastio kolege - priča Siniša koji na beogradskom aerodromu radi pune 33 godine.

Siniša sa koleginicom
Siniša sa koleginicom foto: Printscreen / Prva

I njegova koleginica Vukosava iz Bileće čvrsto stoji uz svog kolegu tvrdeći da bi svako od zaposlenih isto postupio, jer im je poštenje na prvom mestu.

- On je naš radnik za ponos - istakla je Vukosava za TV Prva.

Oni su primetili još jednu zanimljivost, a to je da su i Siniša i čovek koji je izgubio novac rođeni istog datuma - 10. marta.

Ipak, gotovi svi koji su za ovu nesvakidašnju situaciju čuli ostali su u blagom šoku sumom koju je ovaj pošteni čovek dobio "za čast".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.