ISPOVEST VOZAČA KOJI JE NA BRANKOVOM MOSTU VOZIO U KONTRA SMERU: To su glupi propisi, zašto moram da vozim kako mi kažu?!
Foto: Printscreen/Instagram/kmanrika

LUDILO

ISPOVEST VOZAČA KOJI JE NA BRANKOVOM MOSTU VOZIO U KONTRA SMERU: To su glupi propisi, zašto moram da vozim kako mi kažu?!

Sava, koji je građevinac i otac dvoje maloletne dece, tvrdi da nikog nije želeo da povredi, ali da jednostavno ne želi da poštuje sve saobraćajne propise

Objavljeno:

Sava Obradović (46) iz Beograda, koji je 23. februara Brankovim mostom vozio u suprotnom smeru, ubeđen je da su drugi vozači napravili prekršaj, a ne on!

Savu je policija odmah kaznila za ovakvu vožnju sa 179.000 dinara, oduzela mu dozvolu na devet meseci, a privremeno i auto do izricanja presude za ovo delo.

Sava, koji je građevinac i otac dvoje maloletne dece tvrdi da nikog nije želeo da povredi, ali da jednostavno ne želi da poštuje sve saobraćajne propise, jer ih smatra glupim.

- Kada je noć i ulica je prazna nema logike da poštujem ograničenje i idem 50 kilometara na sat, već vozim i do 180! Takođe, ne pada mi na pamet da stajem na svako crveno svetlo, naročito na potezu između Pančeva i Beograda. Kada ima pešaka, uvek ih propustim, ali kada ih nema, samo prudžim bez obrzia na to šta je na semaforu. Tog dana, na Brankovom mostu sam hteo da pošaljem poruku svim ljudima da zapravo oni voze u suprotnom smeru! Nisam ja, kako su me nazivali, ludak koji je išao na njih, već su oni išli na mene - kaže Sava za Informer.

On naglašava da nije želeo nikoga da povredi, nije to moglo da se dogodi, jer je on kako kaže "vrhunski vozač".

#brankovmost voznja u suprotnom smeru ?

A post shared by Maja Kaluđerović (@kmanrika) on

- Pa ja sam na trkačkoj stazi vozio formulu čuvenog vozača Sebastijana Fetela i imao sam bolje vreme od njega, koji je profesionalac - tvrdi Obradović i dodaje da više neće pribegavati ludačkim potezima u vožnji, ali neće ni poštovati baš sve propise.

- Ne kajem se zbog saobraćajnih prekršaja koje sam pravio, niti zbog visokih kazni. Dobro zarađujem, pa sve to mogu da platim. Jedino mi je žao što su me "uhapsili" zbog uznemiravanja javnosti na Brankovom mostu, odnosno oduzeli mog belog "ford rendžera" za koga sam jako vezan. Zbog svega toga sam odlučio da više ne pravim ovakve ludorije u saobraćaju, jedino ću prolaziti kroz crveno kada smatram da ne ugrožavam nikoga. Ko je shvatio moju poruku shvatio je, a oni koji nisu nikada neće ni moći jer nemaju dovoljno kapaciteta za to - kaže Sava.

Bonus video UŽASNA SAOBRAĆAJKA U INĐIJI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.