Vaćaroši: Tražio sam taksi kod Albanije i dobio odgovor: Produži dalje, mi smo taksisti za strance!

Ogorčeni Beograđanin

Vaćaroši: Tražio sam taksi kod Albanije i dobio odgovor: Produži dalje, mi smo taksisti za strance!

Za vožnju od Terazija do novog Merkatora na Novom Beogradu samozvani "taksista za strance" tražio je 4.000 dinara
Objavljeno: 20:19h

Beograđanin Ivan D. bio je, u novogodišnjoj noći, žrtva bahatih divljih taksista, zbog čega se pismom obratio medijima. - Jedan sat posle ponoći, sa devojkom prilazim koloni taksista koji su parkirani na taksi stanici kod Palate Albanija. Jedan mi "dobronamerno" kreće u susret i savetuje da produžim dalje, jer su oni "taksisti za strance". Ne verujući u to, uputili su se ka vozilu koje je bio prvo u redu i zatražili vožnju do novog Merkatora na Novom Beogradu. Monika je vozač, psiholog i prijatelj: Vozila nas je žena taksista, jedna od retkih u Beogradu (FOTO) (VIDEO)

- Može. 4.000 dinara! - odgovorio je on. Kada je rekao "taksistima" da će to "završiti u medijima", nekoliko njih se nasmejalo i zagrlilo, dobacivši: - Slobodno nas i slikaj za novine!. Ivan je tada primetio da nijedno vozilo nema taksi tablice. Otišao je do vozila interventne policije, poželeo policajcima srećnu Novu godinu i objasnio o čemu se radi. Dobio je šokantan odogovor: - Nismo nadležni!. TAKSISTA UBIO OD BATINA KOMUNALNOG POLICAJCA: Žestoka makljaža u centru BG!
Desetak matara dalje, zakucao je na prozor automobila saobraćajne policije, objasnio kakva je situacija i dobio još šokantniji odgovor: - To je krivično delo u pokušaju, dakle, nije kažnjivo! - Moja devojka i ja smo još desetak minuta ostali da se smrzavamo, dok konačno nismo naleteli na pravog taksistu - zaključio je Ivan. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.