RASVETA OBORILA REKORD: Nakon 115 dana, Beograd ne prestaje da sija, a EVO KOLIKO ĆE TO JOŠ DA TRAJE
Novogodišnja rasveta je ove godine oborila sve rekorde, Foto: Beta

samo nek šljašti

RASVETA OBORILA REKORD: Nakon 115 dana, Beograd ne prestaje da sija, a EVO KOLIKO ĆE TO JOŠ DA TRAJE

Novogodišnja rasveta koja će ove godine sijati preko 115 dana nadmašila je odavno prošlogodišnji rekord

Objavljeno:

Iako su praznici odavno prošli, novogodišnja rasveta je i dalje uključena duž celog grada, a do kada će tako biti niko još ne zna ili ne želi da kaže.

Beograd je zasijao 4. novembra prošle godine kada su upaljena svetla na čak 81 lokaciji širom prestonice, odnosno tridesetak više nego 12 meseci ranije.

Danas, 115 dana kasnije rasveta je i dalje uključena, iako su planovi bili da se ugasi odmah posle Sretenja, dakle u subotu 17. februara ili eventualno prvog narednog radnog dana, u ponedeljak 19. februara. Ipak to se nije dogodilo.

Redakcija Blica kontaktirala je nadležne gradske čelnike, ali i JKP "Javno osvetljenje" koje tvrdi da još nisu dobili nalog za demontažu rasvete.

- Do trenutka kada ste dobili naš mejl, JKP“Javno osvetljenje“ Beograd nije dobilo nalog za isključenje, kao ni demontažu svečanog osvetljenja na teritoriji grada Beograda. Sve neophodne radove ćemo izvesti, ali tek po dobijanju naloga od nadležnih gradskih institucija - navode iz "Javnog osvetljenja".

Novogodišnja rasveta koja će ove godine sijati preko 115 dana nadmašila je odavno prošlogodišnji rekord kada je na ulicama bila neprekidno upaljena tokom 99 dana.

BONUS VIDEO:

Maja Gazdić (SNS), Espreso intervju

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.