Mali: Sve linije prevoza idu nesmetano, ulice su prohodne!
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, Foto: Beta

nema zime za naš grad!

Mali: Sve linije prevoza idu nesmetano, ulice su prohodne!

Gradonačelnik kaže da je urađen dobar posao tokom noći, s obzirom na to da su ulice posute sa 1.000 tona soli, kao i sa 100 tona rastvora kalcijum hlorida..

Objavljeno:

Sve linije gradskog saobraćajnog preduzeća u Beogradu funkcionišu nesmetano, nema skraćenja, niti ukidanja, isto važi i za autobuse "Laste". Beogradske elektrane greju 24 sata neprekidno, a ulice prvog i drugog prioriteta su prohodne, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

"I pored toga što je palo više od 2,5 cm snega tokom noći, kao što vidite, ulice i prvog i drugog prioriteta su i dalje crne i prohodne u ovom trenutku. Na ulicama imamo oko 1.300 radnika komunalnog sistema, 63 multikar vozila, 160 kamiona i joss 50 različitih mašina", rekao je Mali nakon sednice Štaba za vanredne situacije, posvećene zimskoj službi.

Gradonačelnik kaže da je urađen dobar posao tokom noći, s obzirom na to da su ulice posute sa 1.000 tona soli, kao i sa 100 tona rastvora kalcijum hlorida.

"Rezultat toga se i vidi, s obzirom na to da nema zastoja, sve linije gradskog saobraćajnog preduzeća funkcionišu nesmetano, nema skraćenja, nema ukidanja. Isto važi i za Lastu. Očekujem da će ove padavine trajati do sutra ujutru, a ledeni dani do kraja nedelje", rekao je Mali.

Kao zaključak Štaba za vanredne situacije, gradonačelnik kaže da će se nastaviti u istom stepenu angažovanja, koji će se podići, ako bude potrebno, kako bi se obezbedilo da grad funckioniše nesmetano.

"Za sada, kažem, borimo se sa ovim vremenskim uslovima, sve što smo mogli da uradimo, uradili smo i rezultati se na terenu i vide", zaključio je Mali.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.