Vesić: Sve škole i vrtići da dobiju kamere povezane sa MUP-om
Foto: Zorana Jevtić

IZBORI

Vesić: Sve škole i vrtići da dobiju kamere povezane sa MUP-om

Osnovnoj školi "Filip Filipović" u Beogradu, na kojoj je sanirana fasada, Vesić je rekao da je prethodno završena zamena podova u školi, rekonstrukcija toaleta, kao i da je obnovljena ograda i uveden video nadzor.

Objavljeno:

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je politika

gradske uprave da sve škole, a zatim i predškolske ustanove imaju video nadzor povezan sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, kako bi policija u slučaju potrebe mogla da reaguje blagovremeno.

Nakon posete Osnovnoj školi "Filip Filipović" u Beogradu, na kojoj je sanirana fasada, Vesić je rekao da je prethodno završena zamena podova u školi, rekonstrukcija toaleta, kao i da je obnovljena ograda i uveden video nadzor.

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević rekao je da je vrednost radova u toj školi bila nešto veća od 21 milion dinara, a da je sredstva obezbedilo ministarstvo na čijem je čelu.

Šarčević je, takodje, rekao da je "stara dama" dobila novo ruho i da je to samo početak ulaganja.

"Danas smo razgovarali i o nekim novim pravcima ulaganja, sredjivanju prostora za slobodne aktivnosti i izgradnju informatičkog centra za sve voždovačke škole", kazao je Šarčević.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Agencija )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.