STIŽU NOVA BEBI PARKING MESTA: U ovim garažama trudnice i mame imaće veći komfor!
Stižu nov aparking mesta za mame, Foto: Pixabay

olakšanje za porodice sa decom

STIŽU NOVA BEBI PARKING MESTA: U ovim garažama trudnice i mame imaće veći komfor!

Obeleženo je ukupno 11 takvih mesta

Objavljeno:

JKP "Parking servis" je u šest parking objekata obeležilo mesta za parkiranje vozila budućih mama i mama sa decom u kolicima, a gradski menadžer Goran Vesić kaže da je obeleženo ukupno 11 takvih mesta, i da se mogu koristiti od danas.

Kako je naveo, u garažama "Pionirski park" i "Masarikova" i na parkiralište "Milan Gale Muškatirović" obeleženo je po jedno parking mesto, u garažama "Obilićev venac" i "Zeleni venac" po dva, a na parkiralištu "Ada Ciganlija" četiri parking mesta.

- Ovo parking mesto mogu da koriste trudnice i mame sa decom u kolicima - rekao je Vesić, i dodao je da su ta parking mesta šira od uobičajenih kako bi žene koje ih koriste imale veći komfor.

- To je samo nastavak naše politike u kojoj želimo da različitim grupama stanovništva omogućimo da im usluge naših javnih službi budu pristupačnije - izjavio je Vesić, i naveo da je JKP "Parking servis" po prvi put obeležio i ukupno 21 porodično parking mesto.

To će, dodao je on, porodicama omogućiti da lakše nadju parking mesta. Osim toga, na teritoriji Beograda ima 26 đačkih parking mesta, naveo je Vesić i pojasnio da su to parking mesta koja se nalaze ispred škola i da sav prihod sa tih parking mesta ide za potrebe te škole- table, računare...

Gradski menadžer, u prisustvu direktor JKP "Parking servis" Andrija Čupković, naveo je da u Beogradu ima i devet "Bebi parking mesta" ispred porodilišta, i sav prihod sa tih parking mesta ide za potrebe tih porodilišta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.