DAMA HERC ODNOSI POBEDU? Ko je misteriozna lepotica koja je preko noći postala glavni kandidat za gradonačelnika Beograda?
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić, Nebojša Mandić, Filip Plavčić

okušajte sreću

DAMA HERC ODNOSI POBEDU? Ko je misteriozna lepotica koja je preko noći postala glavni kandidat za gradonačelnika Beograda?

Kako se Mali i ekipa kotiraju na kladionicama uoči BG izbora

Objavljeno: 08:29h

Ko odluči da okuša sreću i možda zaradi neki dinar na predstojećim lokalnim izborima, u kladionicama su već osvanuli kandidati. U izobilju imena, sigurno ćete pronaći vama najzvučnije.

Među kladioničarskim favoritima za sledećeg gradonačelnika Beograda, u kladionici Meridian, Siniša Mali je izbio na prvo mesto i tako "prešišao" Nikolu Selakovića. Mali ima kvotu 2,20, tako da svako ko na Sinišu uloži 10 dinara, može da zaradi 22.

Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" doktor Zoran Radojičić, izbio je na treće mesto u kladionicama u trci za prvog čoveka prestonice. Direktor univerzitetske dečije klinke Tiršova ima kvotu 3,50. Četvrtoplasirani je Goran Vesić sa kvotom 3, 60, dok peto mesto dele Nebojša Stefanović, ministar policije, Aleksandar Šapić predsednik opštine Novi Beogradi i Irena Vujović, potpredsednica opštine savski venac. Svo troje imaju kvotu 5.

foto: Espreso.co.rs

Bivši gradonačelnik Beograda i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas nalazi se na šestom mestu sa kvotom 6. Ispred njega je kandidat socijalista koji na izbore izlaze u koaliciji sa Draganom Markovićem Palmom, Aleksandar Antić, potpredsednik Socijalističke partije Srbije.

Na veliko iznenađenje mnogih, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije, Marko Đurić, stoji odmah nakon Đilasa sa kvotom 13. Jeremić i Janković su dramatično slabiji, te se šansa da preuzmu fotelju gradonačelnika Beogrda meri kvotom 25.

Kladionice su "u isti koš" svrstale Ljubišu Preletačevića Belog i Aleksandra Vulina. Njima se pridružuju i Saša Radulović i Lazar Ristovski. Njihova kvota je 100!

foto: Espreso.co.rs

Bivši čelnik Beograda Nebojša Čović, takođe je na listi kandidata, a kvotu 300 ima zajedno sa glumcem i rediteljem Draganom Bjelogrlićem. Prvi čovek Partizana Milorad Vučelić ima kvotu 1.000 dok njegov ljuti rival generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić ima kvotu 2.000 i po tome je svrstan u istu ekipu sa pevačicom Anom Bekutom, Srđanom Todorovićem i direktorom beogradske filharmonije Ivanom Tasovcem.

Pevačice Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović i Marija Šerifović, pevački su kandidati za trku gradonačelnika, a pravo bogatstvo bi se steklo sa kvotom 1500 kada bi se desio neki pevačko - politički sunovrat.

U Meridian kladinici su nam rekli da je specijal lista za kladioničarsko - političku trku izašla pre dve nedelje, ali da uplata još uvek nema puno.

Sa kvotom od 5000, u kladiničarskim krugovima su proglašeni najveći autsajderi, a tu spadaju Čedomir Jovanović, Vojislav Šešelj, Vuk Drašković, Anđelka Prpić, Duško Vujošević i Jelena Maćić.

Na listi nema koreografa i balerine Aje Jung, ni Vesne Stanojević. Interesantno je da je mogući kandidat LDP Jelena Karleuša, a još zanimljivije što se kotira bolje od lidera ove stranke Čedomira Jovanovića.

U kladionici Mozzart favorit je pak DAMA.

foto: Stefan Jokić

Prema kvotama Mozzart kladionica trenutni favorit je Irena Vujović, predsednica Opštine Savski venac i potpredsednica vladajuće Srpske napredne stranke čija se pobeda plaća kvotom 2,50. Odmah iza nje je Goran Vesić sa kvotom 3,00, dok se tek nešto manje šanse daju aktuelnom gradonačelniku Siniši Malom – 3,50. Dr Zoran Radojičić, profesor Medicinskog fakulteta i direktor Univerzitetske klinike u Tiršovoj, te što je u ovom slučaju bitnije prvi na listi SNS-a četvrti je favorit sa kvotom 4,00.

Spisak onih koji nisu na vlasti na republičkom nivou predvodi prvi čovek Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić sa kvotom 4,50, a na 5,50 procenjene su šanse bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa, koji iza sebe ima i podršku Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića i Narodne stranke Vuka Jeremića.

Sledi tandem Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić (6,50) i Branko Ružić (15,0), pa Aja Jung (20,0), Andreja Mladenović (25,0), Saša Janković (30,0), Vuk Jeremić (30,0), lider Demokratke stranke Dragan Šutanovac (45,0), potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović (70,0), Luka Maksimović alijas Beli Preletačević (200), predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj (300), te sa kvotom 500 prvi čovek Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, ispred pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, Boško Obradović iz Dveri i Ivan Tasovac, nekadašnj ministar kulture i informisanja.

I to nije sve, jer su među ponuđenim kandidatima i još neka javnosti poznata imena, među njima i ona iz sveta sporta poput Milana Gurovića, Gorana Grbovića, Nebojše Ilića i Aleksandra Karakaševića. Uostalom, pogledajte i sami.

Maja Gojković, predsednica Narodne skupštine, raspisala je beogradske izbore 4. marta.

BONUS VIDEO:

Bilo bi smešno da me ponovo uhapse - Oliver Ivanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.