LDP IZLAZI NA BEOGRADSKE IZBORE SA SVOJOM LISTOM I NOVIM LJUDIMA: Imamo ambiciju da kandidujemo drugačiju politiku!
Čedomir Jovanović, Foto: Beta / Miloš Miškov

izbori u beogradu

LDP IZLAZI NA BEOGRADSKE IZBORE SA SVOJOM LISTOM I NOVIM LJUDIMA: Imamo ambiciju da kandidujemo drugačiju politiku!

Iz partije najavljuju da će u prvom planu biti oni koji se dugo nisu bavili politikom

Objavljeno:

Povodom predstojećih beogradskih izbora, Liberalno - demokratska partija objavila je da će učestovavti u trci za novog gradonačelnika sa svojom listom.

- Liberalno-demokratska partija predstojeće beogradske izbore posmatra kao još jednu priliku da svoju politiku i principe, kojima je dosledna od svog osnivanja, predstavi građanima kroz artikulisanu platformu i alternativu onome što trenutno postoji na političkoj sceni. - stoji u saopštenju na sajtu partije.

Iz LDP-a tvrde da će njihovi kandidati i kampanja nositi jasnu poruku da ova partija razume šta građanima treba i šta žele od političkih stranaka.

- Imamo ambiciju, kao što smo to radili i u svim kampanjama do sada, da kandidujemo drugačiju politiku, ljude koji će tu politiku predstavljati i ideje koje će značiti osvajanje novih sloboda koje su potrebne ovom gradu. Zbog toga i smatramo da Beograd ne zaslužuje prljavu kampanju, niti imamo razumavenje za to. - piše u saopštenju.

Ova partija je u saopštenju poslala poruku i svojim političkim protivnicima.

- Onima koji u ovim izborima učestvuju želimo da poručimo da u svojim nastupima i izjavama manje razmišljaju o svom ličnom komforu i poziciji i da kampanju shvate kao priliku da smirimo tenzije u društvu i smanjimo unutrašnje podele koje postoje. Na izbore LDP izazi sa svojom listom, kao što je to uvek i radio u Beogradu, i ovo je prilika da oni koji nisu do sada bili u prvom planu, kao i oni koji se nisu bavili aktivno politikom, dobiju šansu da govore o Beogradu u kojem žele da žive i rade. - napisali su iz LDP-a.

Izbori u Beogradu raspisani su za 4. mart.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Ldp.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.