ŠKOLAMA NA NBG 6 PUTA MANJE NOVCA NEGO NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA KOJE VODI ŠAPIĆ? Dosta je bilo surovo napala prvog čoveka opštine Novi Beograd!
Foto: Dado Đilas, Youtube printscreen

tačno ili ne?

ŠKOLAMA NA NBG 6 PUTA MANJE NOVCA NEGO NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA KOJE VODI ŠAPIĆ? Dosta je bilo surovo napala prvog čoveka opštine Novi Beograd!

- Ovo nije prvi put da ti isti uzbunjuju javnost oko politike koju Šapić vodi na Novom Beogradu i kojom su građani zadovoljni - kaže izvor Espresa

Objavljeno: 16:15h

Kako se približavaju beogradski izbori, sve su češći napadi na kandidate za iste. Aleksandar Šapić nedavno je bio meta flajera koji su osvitali u centru Beograda, a sada je novi napad došao iz lokalnog odbora "Dosta je bilo".

- Odbornici sa Novog Beograda izglasali su da se za održavanje osnovnih škola na teritoriji ove opštine izdvoji 8 miliona dinara, a čak 49 miliona za nevladine organizacije - tvrdi odbornik "Dosta je bilo" sa Novog Beograda, Dimitrije Majkić.

Odbornik DJB napao Šapića
Odbornik DJB napao Šapićafoto: Youtube printscreen

Majkić je podelio ovu informaciju s građanima preko Tvitera, dodavši da organizacija "nije vladina, ali jeste Acina", aludirajući na "Budi human", organizaciju koju vodi prvi čovek Novog Begrada.

On je dodao i da su Šapićevi, zajedno s radikalima i Demoktatskom strankom, izglasali da se broj radnih mesta na neodređeno vreme u 2018. poveća za 15 odsto.

Šapić za Espreso nije hteo da prokomentariše ove navode.

Međutim, iz izvora bliskih vlasti na ovoj opštini saznali smo da je ovo daleko od istine.

Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd
Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beogradfoto: Vladimir Milovanović

- Te cifre nisu istinite, u pitanju je orkestriran napad iz Dosta je bilo, koji na Novom Beogradu sarađuje sa SNS - tvrdi naš izvor, pa nastavlja:

- Ovo nije prvi put da ti isti uzbunjuju javnost oko politike koju Šapić vodi na Novom Beogradu i kojom su građani zadovoljni - kaže naš sagovornik.

Bonus video:

Koliko košta jelka u Beogradu?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.