ČUVARI STAROG GRADA: Oslobodimo Beograd od fantoma s preskupim jelkama i s folk pevaljkama koje plaše turiste!
Foto: Espreso.co.rs

traže ujedinjenje

ČUVARI STAROG GRADA: Oslobodimo Beograd od fantoma s preskupim jelkama i s folk pevaljkama koje plaše turiste!

Nisu nam potrebni projekti koji se realizuju "lex specialis" zakonima, lažnim rekonstrukcijama i preplaćenim novogodišnjim koncertima folk zvezda, koje viču na Beograđane i plaše turiste

Objavljeno:

Sve ono što se juče tokom izbornog dana dešavalo u Pećincima, ali i u ostale četiri opštine u kojima su održani lokalni izbori, samo je logičan nastavak nenormalne političke atmosfere u kojoj živimo, smatraju Čuvari Starog grada.

- "Javno glasanje", pretnje, fizički nasrtaji i brojne druge nepravilnosti koji su počeli odmah po otvaranju birališta i trajali čitav dan, ukazuju na alarmantno stanje i odsustvo demokratske procedure. Osnovna karakteristika te naše ružne političke realnosti jeste verbalna agresija koja se projektuje sa samog državnog vrha, a koja se u izbornim kampanjama pojačava i prerasta u druge oblike agresije uključujući i fizičko nasilje.

Da bi se toj naprednjačkoj praksi stalo na put neophodno je da relevantni politički subjekti zajedno s građanima definišu fer izborna pravila bez čijeg poštovanja bilo kakvih izbora jednostavno ne može da bude.

"Čuvari starog grada" nastavljaju aktivnosti na usaglašavanju tih pravila sa svima koji dele našu brigu za ugroženo pravo građana da slobodno biraju. Vreme je da definišemo uslove za gradske izbore ako zaista želimo da oslobodimo Beograd od fantoma koji se hvale preskupim jelkama i projektima koji se realizuju "lex specialis" zakonima, lažnim rekonstrukcijama i preplaćenim novogodišnjim koncertima folk zvezda, koje viču na Beograđane i plaše turiste, kaže se u njihovom saopštenju.

ČUVARI STAROG GRADA I DSS POZIVAJU OPOZICIJU: Ako se sami ne izborimo za fer izborne uslove, ponovo ćemo se žaliti!

KAKO ĆETE OSVOJITI VLAST KAD NE MOŽETE ZAJEDNO NI DA SE SASTANETE? Na sastanak opozicije nisu došli Janković, Radulović i Šutanovac! (VIDEO)

ČUVARI STAROG GRADA: Mali se tek pred izbore setio građana, a OVO SMO MI URADILI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.