Muškarac ostavio bebu samu u automobilu na Zelenjaku na pola sata! RADNICI PARKING SERVISA U PANICI!
Foto: Fonet

DRAMA U GARAŽi

Muškarac ostavio bebu samu u automobilu na Zelenjaku na pola sata! RADNICI PARKING SERVISA U PANICI!

U njihovom saopštenju stoji i to da je pomenuta službenica stajala sve vreme pored vozila u kome se nalazila beba i pokušavala, do dolaska radnika MUP-a, da je zabavi, kako bi se ona umirila

Objavljeno:

Zaposleni "Parking servisa" juče su doživeli pravu dramu kada je nepoznati muškarac bebu ostavio samu u zaključanom automobilu parkiranom u garaži "Zeleni venac".

- Juče, oko 11.15, u garaži "Zeleni venac" korisnik ovog parking objekta prijavio je radnicima na blagajni "Parking servisa" da se iz nekog od parkiranih automobila na sedmom nivou čuje dečji plač. Naša službenica je u parkiranom vozilu stranih registarskih oznaka primetila bebu, vezanu u dečjem sedištu. Beba je u vozilu bila sama, a kako u blizini nije bilo nikoga, ona je o tome obavestila svog pretpostavljenog, koji je pozvao MUP - poručuju iz "Parking servisa".

JEZIV CRTEŽ UZNEMIRIO SRBIJU: Mili Alečković su došli u stan i odveli dete! ONO ŠTO JE DEVOJČICA NACRTALA SVE JE UPLAŠILO! (FOTO)

U njihovom saopštenju stoji i to da je pomenuta službenica stajala sve vreme pored vozila u kome se nalazila beba i pokušavala, do dolaska radnika MUP-a, da je zabavi, kako bi se ona umirila.

foto: Fonet

- Nakon pola sata od opažanja deteta bez roditeljskog nadzora pojavio se vozač, najverovatnije otac deteta, koji je uzeo uplakano dete iz vozila i napustio garažu - dodaju.

Iz "Parking servisa" ističu da oni, kao društveno-odgovorno preduzeće, zbog sve češćih slučajeva ostavljanja dece u vozilima, apeluju na roditelje da nipošto, čak ni na kratko vreme, ne ostavljaju svoju decu u parkiranim automobilima.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.