PROJEKAT JE PRELEP, ZATVARAĆEMO SAOBRAĆAJ VIKENDOM: Ovako je Đilas pre tri godine pričao o MUZIČKOJ FONTANI NA SLAVIJI (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Youtube printscreen

NJEGOVA JE IDEJA

PROJEKAT JE PRELEP, ZATVARAĆEMO SAOBRAĆAJ VIKENDOM: Ovako je Đilas pre tri godine pričao o MUZIČKOJ FONTANI NA SLAVIJI (VIDEO)

Ono što je mnogima promaklo je da je muzička i svetlosna fontana predložena još 2014. godine od strane Dragana Đilasa

Objavljeno:

Muzička fontana na Slaviji izazvala je brojne polemike nakon što je puštena u rad. Da li je rešenje estetski zadovoljavajće, da li je plaćena preskupo, da li je sigurna za učesnike u saobraćaju?

ĐILAS: Odbio sam da budem potpredsednik Vlade i gradonačelnik prošle godine! SNS: To su laži, živi u prošlosti

A naročito su protivnici vlasti, mnogi i iz DS ovo koristili kao argument protiv gradske vlasti.

LEONTINA JE MUZIČKI DIREKTOR FONTANE NA SLAVIJI I ZA TO PRIMA 150.000 DINARA?! Istražili smo informaciju koja je zapalila društvene mreže!

foto: Dragan Kadić

Ipak, ono što je mnogima promaklo je da je muzička i svetlosna fontana predložena još 2014. godine od strane Dragana Đilasa.

PAVAROTI ILI ĆIRILICA? Evo šta se čuje s fontane na Slaviji, a šta bi Beograđani voleli da slušaju! (VIDEO)

Pogledajte:

- Projekat je prelep, ubrzava protočnost saobraćaja na Slaviji, pravimo fontanu sa muzičkim i svetlosnim efektima, s idejom da vikendima zatvaramo saobraćaj na neko vreme da se ljudi okupljaju - kazao je Đilas predstavljajući projekat rekonstrukcije Slavije, dodajući da će "pešaci ići ispod zemlje".

On je kazao da se nada da će sa godinu dana Beograđani voziti ovakvim trgom.

foto: Dragan Kadić

- Želimo da pokažemo kako bi Slavija za godinu dana izgledala i kako će izgledati 16. marta kada građani daju poverenje onima čije radove i dela mogu da dotaknu golim rukama - govorio je Đilas za vreme kampanje za beogradske izbore 2014. godine.

Rekonstrukciju Slavije je završila druga vlast, ali kako je muzička fontana bila "na udaru", ovaj snimak pristalice vlasti dele kao "dokaz licemerja".

E sad, nikada nećemo saznati da li bi "Đilasova" fontana bila kao i ova, ili ne?

foto: Dragan Kadić

Inače, iako je fontana na Slaviji plaćena skoro 2 miliona evra, Siniša Mali je optužio Đilasa da je fontana izgrađena za duplo manju cenu, nego što su oni planirali da ta fontana košta.

foto: Fonet

- Napravili smo prelepu fontanu koja je deo trga Slavija i oni to sada kritikuju - rekao je Mali.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.